Kocaelide aile faciası!

Kocaeli'de aile faciası!

Kocaeli Kuruçeşme Kocatepe Mahallesinde yer alan bir evde anne ile 3 çocuğu ölü olarak bulundu.

İzmit'in Kuruçeşme semti Kocatepe Mahallesi 64. Sokak 8 No'lu evde yaşanan katliam, Kocaetepe İlköğretim Okulu'nda öğrenim gören 7 yaşındaki Gökdeniz Geniş'in sınıf öğretmeninin kuşkulanmasıyla ortaya çıkarıldı. Öğrencisinden 6 gündür haber alamayan ve arkadaşlarının da bu süre içerisinde görmemesinden şüphelenen sınıf öğretmeni, durumu polise haber verdi. Bugün akşam saatlerinde eve giden polis ekipleri, kapıyı çalmalarına rağmen açılmayınca çilingir yardımıyla içeriye girdiklerinde, korkunç manzara ile irkildi. 36 yaşındaki Aysel Geniş ile çocukları 7 yaşındaki Gökdeniz, 5 yaşındaki Görkem ve henüz iki aylık olan Aysime Geniş'in cansız bedenleri ile karşılaşıldı.

Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı incelemelirini sürdürürken, ilk bilgilere göre anne Aysel Geniş'in boğularak, çocukları Gökdeniz ve Görkem'in bıçak ve şiş darbeleriyle öldürüldüğü, iki aylık Aysime Geniş'in ise açlık ve susuzluktan yaşamını yitirdiği belirlendi.
 
Bu arada Derince ilçesinde bir plastik pencere sistemleri takan bir işyerinde çalışan baba Ramazan Geniş'in de geçen çarşamba gününden beri kayıp olduğu anlaşıldı. Cinayetlerin, geçirdiği bir cinnet sonucu baba tarafından işlendiği ihtimali güçlenirken, polis diğer ihtimalleri de dikkate alarak araştırmalarını sürdürüyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler