Kocaeli'de bir evde 3 ceset

Kocaeli'de bir evde 3 ceset

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde komşuların ihbarıyla bir eve giren polis, biri kadın 3 kişinin ölüsüyle karşılaştı. Cesetlerin Fatih Akbaş, eşi Bahar Akbaş ve kayınpederine ait olduğu tespit edildi

Kocaeli'nin Darıca ilçesi bugün yaşanan bir vahşet haberiyle sarsıldı. 27 yaşındaki Bahar Aktaş, boşanmak istediği eşi tarafından üstelik kızının gözleri önünde öldürüldü. Talihsiz kadın daha önce de kendisini sık sık rahatsız eden eşi için tedbir kararı aldırmıştı ancak ölmekten kurtulamadı. Üstelik Bahar Aktaş'ı öldüren kocası kayınpederini de öldürdükten sonra canına kıydı.

Taksi sürücüsü Fatih Akbaş, boşanmak isteyen eşi 27 yaşındaki Bahar Akbaş ile kayınpederi 51 yaşındaki Bülent Anar'ı öldürdükten sonra başına dayadığı tabancayı ateşleyerek intihar etti.

Olay bugün saat 17.00 sıralarında, Darıca Bayramoğlu Mahallesi Güvercin Sokak'ta Bülent Anar'a ait evde meydana geldi. Bahar Akbaş 1 ay önce boşanma davası açarak bir çocuğunu da yanına alarak babası Bülent Anar'ın evine geldi. Bugün eve gelen Fatih Akbaş, eşi Bahar Akbaş ile görüşmek istedi.

KIZININ GÖZÜ ÖNÜNDE ÖLDÜRMÜŞ
Fatih Akbaş iddiaya göre evin yatak odasında eşini, daha sonra ise bir başka odada bulunan kayınpederi Bülent Anar'ı tabanca ile ateş ederek öldürdü. Fatih Akbaş ardından başına dayadığı tabancayı ateşledi.

Silah seslerini duyanlar polise ve 112 Acil'e haber verdiler. Olay yerine gelen 112 Acil ekibi 3 kişinin öldüğünü belirledi. Evde, Akbaş çiftinin küçük kızlarının olduğu görüldü.

İKİ DEFA TEDBİR KARARI ALDIRMIŞ

Fatih Akbaş'ın boşanmak istemesinin ardından sık sık eşini rahatsız ettiği, savcılığın iki kez tedbir kararı aldığı öğrenildi.

kocaeli-darica-cinayet-resim-06.jpg
Bahar Aktaş, defalarca şikayet edip, tedbir kararı aldırmasına rağmen kocasının kurbanı oldu.

Bahar Akbaş'ın eşiyle ilgili şikayette bulunduğu öğrenildi. Cumhuriyet savcısı olay yerine gelerek incelemelerde bulunurken, soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler