Kocaelide yasak aşk intiharı

Kocaeli'de yasak aşk intiharı

Derince ilçesinde, yasak aşk yaşayan kadın ve erkek birbirlerini kollarından bağladıktan sonra denize atlayarak intihar etti.

 

Derince Harikalar Sahili, saat 16.00 sıralarında benzeri pek görülmemiş çifte intihar olayına tanık oldu. Biri kadın iki genç, birbirlerini bileklerinden atkı ile bağlayıp, birlikte buz gibi denize atladılar ve intihar ettiler.
 
POLİS SUDAN ÇIKARTTI
Saat 16.00 sıralarında bir vatandaş polisi telefonla aradı ve “Bir erkek, bir kadını suya attı, kaçıyor” diye ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polisler, birbirlerine bağlı halde boğularak ölen iki gencin cesedini sudan çıkarttılar. İhbar eden şahsın uzaktan olayı yanlış gördüğü, kadınla erkeğin birlikte aynı anda denize atladığı belirlendi.
 
YASAK AŞK KUŞKUSU
İntihar eden gençlerin kimliği kısa sürede belirlendi. Ölen kadın, Diyarbakır nüfusuna kayıtlı, 1986 doğumlu Nurcan Erçelik; ölen erkek ise İzmit nüfusuna kayıtlı 1983 doğumlu Şaban Uçar’dı. İki gencin de başka kişilerle evli olduğu öğrenildi. Polis, “Umutsuz yasak aşk intiharı” kuşkusundan yola çıkarak araştırmasını sürdürüyor.
 
YAKINLARI BULUNAMADI
Saat 18.00’e kadar birlikte canlarına kıyan iki gencin de yakınlarına ulaşılamamıştı. Polis, Şaban Uçar’ın Derince Çınarlı mahallesinde oturduğunu, bir çocuk babası olduğunu, İzmit’te bir matbaada çalıştığı, bir süredir aile içi geçimsizlik yaşadığını belirledi. Nurcan Özçelik’in de Derince’de oturduğu tahmin ediliyordu.
 
ÇOK KARARLI ATLADILAR
Derince Harikalar Sahilinde bulunanlar, inanılmaz intihar olayını büyük bir dehşet içinde yaşadılar. İki gencin derin, ama umutsuz bir aşkla birbirine bağlı olduğu, ailelerinden de baskı gördüğü sanılıyor. Olayı uzaktan izleyen bir görgü tanığı, “Rıhtımda dolaşıyorlardı. Sakin görünüyorlardı. Durdular, erkek boynundan atkısını çıkarttı. Kollarını birbirlerine bağladılar. Hiç duraksamadan ve tereddüt etmeden kendilerini suya attılar” dedi.
 
DONARAK MI ÖLDÜLER
İki gencin kendilerini denize attığı bölgede suyun derin olmadığı biliniyor. İhbar üzerine olay yerine gelen polislerin de, iki genci suya atladıktan en fazla 10 dakika sonra çekip çıkardığı belirtildi. Nurcan ile Şaban’ın buz gibi havada suya girip donarak (hipotermi) öldüklerinden de şüphe ediliyor. Kesin ölüm nedenleri, otopside ortaya çıkacak. Olayın nedeni de çok yönlü olarak araştırılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler