Kocaelideki aile vahşetinin detayları

Kocaeli'deki aile vahşetinin detayları

Kocaeli'deki vahşetin detayları ortaya çıktı...

Kocaeli'nin Kuruçeşme semti Kocatepe Mahallesi 64. Sokak'taki bir apartmanın giriş katında dün gece bir anne ve üç çocuğu öldürülmüş vaziyette bulunmuştu. 36 yaşındaki anne Aysel Geniş ile 7 yaşındaki Gökdeniz ve 5 yaşındaki Görkem boğazları kesik bir halde bulunurken, henüz 1,5 aylık Aysima'nın ise açlıktan öldüğü belirlendi. Baba Ramazan Geniş'e ulaşılamazken cenazeler Asri Mezarlık Morgu'na kaldırıldı.

AYSİMA ANNESİNİN KUCAĞINDAYDI
Yetkililer bebeğin vücudunda bıçak darbesi olmadığı, sadece boğazında küçük bir iz olduğunu, ancak bunun boğma izine benzemediğini belirterek, cesedin ayrıntılı inceleme için Adli Tıp Kurumu'na gönderildiğini söyledi.
 
2 KARDEŞ UYURKEN ÖLDÜRÜLDÜ
Bebeğin polisler eve girdiğinde, oturma odasında çekyatta yatan annesinin kucağında olduğu belirtildi. Gökdeniz ve Görkem kardeşlerin ise odadaki ikinci çekyatta cesetleri bulundu. Polis iki kardeşin uyurken öldürüldüğünü değerlendiriyor.
 
ÖĞRETMENİ ORTAYA ÇIKARDI
Olayın ortaya çıkmasını sağlayan Kocatepe İlkokulu 1'inci sınıf öğrencisi Gökdeniz Geniş'in sınıf öğretmeni Adile Yamen'in ise, genelde devamsızlık yapmayan öğrencisinin okula gelmemesi merak edip arkadaşlarına da sorduğunda görmediklerini söylemesi üzerine şüphelendiği; okul yönetimi ve eşine de danıştıktan sonra polise haber verdiği öğrenildi.
 
BANKALARA KREDİ BORCU BULUNUYOR
Cinayetlerle ilgili olarak tüm şüpheleri üzerinde toplayan, iki hafta kadar önce de babası Halil Geniş'ten borç para istediği belirlenen 30 yaşındaki baba Ramazan Geniş ise hala bulunamadı. Polisin bulunması için özel ekip oluşturduğu Ramazan Geniş'in, PVC pencere doğrama sistemleri yapan bir işyerine sürekli gitmediği, sadece yoğun iş olduğu zaman çağırıldığı belirlendi. Ramazan Geniş'in bankalardan yüklü miktarda kredi çektiği, sürekli görüştüğü bir arkadaş çevresi de olmadığı anlaşıldı.
 
Her ihtimal üzerinde duran polis yetkilileri Ramazan Geniş'in intihar etmiş olabileceğinden de şüphelenirken, olayın ancak onun bulunmasıyla aydınlığa kavuşabileceği görüşünde birleşiyor.
 
HENÜZ 45 GÜNLÜKTÜ
Korkunç cinayetle ilgili araştırmalar sürerken, henüz 45 gün önce dünyaya gelen ve Aysima'nın, İzmit'te özel bir hastanede dünyaya geldiği ve hastanedeki doğum fotoğrafçısının da o anı fotoğrafladığı ortaya çıktı.
 
EV SAHİBİ KÖYE GİTTİKLERİNİ SANMIŞ
Geniş ailesinin oturduğu evin sahibi Mustafa Varol ise, onların köye gittiklerini sandığını belirterek şunları söyledi: "Gökdeniz okula gitmeyince öğretmen gelini aramış. Komşunun çocuğunun gelmediğini söylemiş. Onlar da Ramazan'ın evine gitmişler. Kapıya ellerini değdirdiklerinde açık olduğunu görmüşler. İçeride çekyatta cesetleri görmüşler. Polisi aradılar. Biz Ramazan'ı neşeli, ailesine bağlı, kahve hayatı olmayan, evinden işine giden biri olarak biliriz. İki ay önce eşine özel bir hastanede doğum yaptıracağını söylemişti. Maddi bir sıkıntısı olsaydı özel hastanede dogum yaptıramazdı. Bizim alt katımızda oturuyorlar. Herhangi bir ses duymadık. Arabasını ve ayakkabılarını kapının önünde göremeyince köye gittiklerini düşündük."
 
Gökdeniz'in 13 yaşındaki arkadaşı Fatih Boyasızoğlu da evlerinin önünde sürekli top oynadıklarını, önce evde zehirlendiklerini duyduklarını, daha sonra da öldürüldüklerini duyduklarını belirterek çok üzüldüklerini anlattı.
 
CİNAYETLERİN ZANLISI KATİL BABA YAKALANDI
Kendilerinden 6 gündür haber alınamayan anne ile biri 45 günlük bebek 3 çocuğun öldürülmesinin ardından şüpleri üzerine toplayan ve kayıplara karışan baba Ramazan Geniş, Kuruçeşme Polis Karakolu yakınlarında saat 01.00 sıralarında arabasının içinde yakalanarak İzmit İlçe Asayiş Müdürlüğüne götürüldü.
 
Ramazan Geniş'in sorgusunda eşini ve çocuklarını öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.
 
FARE ZEHİRİ Mİ?
Kocaeli'nde yapılan ön otopside Aysel Geniş'in vücudunda kesici, delici alet izine rastlanmadığı, boğazında hafif morluklar olduğu tespit edildi. Morlukların kadınla kocası arasındaki kavga esnasında oluşmuş olabileceği de iddia edildi. Evde fare zehiri bulundu. Kadının ağzından köpük çıkması üzerine zehirlenmiş olabileceği ihtimali üzerinde de duruluyor .

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler