Kocasını öldüren kadına 'çocukları var' tahliyesi

Kocasını öldüren kadına 'çocukları var' tahliyesi

Mahkeme 'denetimli serbestlik' yasasını uyguladı ve...

Zonguldak'ın Kozlu Beldesinde oturan 34 yaşındaki Ayşegül E., eve alkollü gelen eşi, 38 yaşındaki Mehmet Ali E.’yi aralarında çıkan tartışma sırasında boğarak öldürdü.

4 çocuk annesi Ayşegül E., bir süreden bu yana aralarında şiddetli geçimsizlik bulunan özel bir şirkete ait şantiyede bekçi, eşi Mehmet Ali E.’nin eve alkollü gelmesi üzerine aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ayşegül E., boğazını sıktığı Mehmet Ali E.’yi öldürdü.     

Ayşegül E., daha sonra polisi arayarak eşini öldürdüğünü söyledi. Sevk edilen polis ekipleri Ayşegül E.’yi gözaltına alarak Kozlu Polis Merkezi’ne götürdü. Eve çağırılan sağlık ekiplerinin öldüğünü belirlediği Mehmet Ali E., Cumhuriyet Savcısı’nın yaptığı inceleme ardından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ayşegül E., polise verdiği ilk ifadede eşinin eve, çocuklarına bakmadığını, kendisine şiddet uyguladığını söyledi. 

Eve alkollü gelip çocukları ve kendisini döven eşi Muhammet Ali E.’yi boğarak öldürmekle suçlanan Ayşegül E., çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Mahkeme, daha önce de eşinden şiddet gördüğüne yönelik polis ve savcılıkta şikayetleri bulunan Ayşegül E.’nin, cinayeti ağır tahrik altında işlediği ve en küçüğü 5 yaşında 4 kızı bulunduğunu da gözönünde bulundurarak serbest bıraktı. Mahkemenin denetimli serbestlik tedbiri uygulanmasına karar verdiği Ayşegül E.’nin, her hafta polis merkezinde imza vereceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler