Koltuk değiştirdi, canından oldu

Koltuk değiştirdi, canından oldu

Devrilen yolcu otobüsünde hayatını kaybeden yolcunun "Otobüs tutuyor" diye koltuk değiştirdiği ortaya çıktı...

İzmir'den Fethiye'ye giden yolcu otobüsü Muğla-Fethiye Karayolu Kocabel mevkiinde yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkıp bariyerlere çarparak devrildi. 24 yaşındaki yolcu Refiye Arslan, yan yatan otobüsün altında ezilerek feci şekilde can verdi. Arslan'ın, 24 nolu koltukta otururken, otobüs tuttuğu için boşalan 1 numaralı koltuğa geçtiği ve ardından meydana gelen kazada öldüğü belirtildi. Kazada 5 kişi de yaralandı. 

İzmir-Fethiye seferi yapan Mehmet Karaçalı yönetimindeki 45 HY 820 plakalı yolcu otobüsü, saat 12.00 sıralarında Muğla-Fethiye Karayolu Kocabel mevkiinden inişi sırasında yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda önündeki araca çarpmamak için şoförün frene basması sonucunda kontrolden çıktı. Bariyerlere çarpan otobüs devrildi. Kazada 24 yaşındaki Refiye Arslan, otobüsün altında ezilerek feci şekilde hayatını kaybetti, Cihan Kavuklu, Nazife Gümüş, Arzu Dal, Uğur Tanrıverdi ve Rabia Kuzu ise yaralandı. 
 
KOLTUK DEĞİŞTİRMİŞ 
Kazada hayatını kaybeden Refiye Arslan'ın İzmir'den Fethiye'ye gittiği ve 24 numaralı koltukta oturduğu, Gökova'da 1 numaralı koltuğun boşalması üzerine muavine "Beni araba tutuyor" diyerek ön koltuğa geçtiği belirtildi. 
 
Kaza sonrası olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edilirken, Muğla-Antalya Karayolu yaklaşık 1 saat trafiğe kapandı. İtfaiye ekipleri otobüsteki yaralıları ve yolcuları kurtarma çalışmasının yanı sıra yola dökülen mazot ve yağı temizlemeye çalıştı. Olay yerine savcının yanı sıra Ortaca Kaymakamı Hüseyin Yılmaz ile Ortaca İlçe Emniyet Müdürü Selami Bıçakcı da gelerek kurtarma çalışmalarını takip etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler