Konakta bir köpek ve kamudan bakıcı!

Konak'ta bir köpek ve kamu'dan bakıcı!

Çankırı Valisi Şemsettin Uzun'un emeklilik günleri yaklaştıkça ortaya ilginç iddialar atılmaya başlandı. İşte son iddia...

Çankırı Valisi Şemsettin Uzun'un emeklilik günleri yaklaştıkça, Çankırı kamuoyunda ortaya ilginç iddialar atılmaya başlandı. Vali Uzun ile ilgili olarak Sözcü18 haber merkezine ulaşan e-mail hayli dikkat çekici.
 
Okuyucunun gönderdiği e-mailde yer alan bilgilere göre Vali Uzun'un "özel harcamaları" içerisinde Valilik lojmanında hayatını sürdüren "değerli köpeğin" özel bakım sorumlusu bir kamu kuruluşunda işçi kadrosunda çalışmakta!
 
Doğaldır ki; kamu kuruluşunda işçi kadrosunda çalışan ve sadece Vali Uzun'un Konaktaki köpeğinin bakımı ile ilgilenen "kişi", yapması gereken mesaiyi farklı bir biçimde yerine getirmekte!
 
E-mail'deki iddiaya göre "Devletin işçisini" kendi özel hobileri çerçevesinde "personel" olarak kullanan Çankırı Valisi Şemsettin Uzun "kamu kaynaklarınıi kendi kişisel çıkarları için kullanmış olmuyor mu" (?)
 
Şimdi gelelim Sözcü18 haber merkezine ulaşan elektronik postaya:
 
"Çankırımızın çok değerli çok muhterem. haram yemeyen, sözde haram yemek isteyenlere fırsatlar vermeyen. kendisinin özel harcalamaları için devletin bütün imkanlarını kullanan ve hata vali konağında vali beyin çok değerli köpeğinin özel bakım sorumlusu bir kamu kuruluşunda işçi kadrosunda çalışan yaklaşık 2 milyar ve 2 buçuk milyar maaş alan. Şimdi sayın valimize ve yanındaki özel kalem müdürüne soruyoruz: Bu köpeğin özel bakım sorumlusu kim? Bu kişi hangi kamu kuruluşunda çalışıyor? Lütfen açıklayın"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler