KONDAnın anketinde MHP ve BDP baraj altında

KONDA'nın anketinde MHP ve BDP baraj altında

İçişleri Bakanı Beşir Atalay Bursa'da yaptığı basın toplantısında "baraj altında kalanları" açıklamadı. Ancak Sözcü18 Haber Merkezi o bilgilere ulaştı...

Devlet Bakanı Faruk Çelik ile birlikte, partisinin Bursa il binasını ziyaret eden Bakan Atalay, burada gazetecilere açıklamalarda bulundu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Meclis'te bütçe görüşmeleri sırasında yaptığı konuşmayı hatırlatan Atalay, bütçe görüşmelerinde hükümet ve muhalefet liderlerinin vizyonlarını ortaya koyduklarını hatırlattı.

AK Parti'nin toplumsal desteğinin arttığını dile getiren Bakan Atalay, KONDA Araştırma Şirketinin son yaptığı ankette, partilerinin oy oranının yüzde 48,5 çıktığını belirtti. MHP ve BDP'yi işaret eden Bakan Atalay, "Bunun için de telaşta olanlardan bazılarının baraj altında kaldığı görülüyor. İsimlerini ve oranlarını söylemiyorum."

KONDA'NIN SON ANKETİNDE MHP BARAJ ALTINDA
İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın "isimlerini ve oranlarını söylemiyorum" dediği MHP ve BDP'nin oy oranlarına Sözcü18 haber merkezi ulaştı.

Elde ettiğimiz bilgilere göre; KONDA Araştırma Şirketinin yaptığı son seçim anketinde Milliyetçi Hareket Partisi'nin oy oranı yüzde 7.5.

KONDA'nın anketinde Barış ve Demokrasi Partisi yüzde 6.5 olarak görülürken, yaptığı son kurultayla Parti Meclisi üyelerini yenileyen Cumhuriyet Halk Partisi ise, aynı ankette yüzde 25 olarak görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler