Konfederasyon Kupası Brezilyanın - İZLE

Konfederasyon Kupası Brezilya'nın - İZLE

Brezilya, Konfederasyon Kupası finalinde İspanya'yı 3-0 yenerek kupayı kazandı.

Konfederasyon Kupası finali ev sahibi Brezilya ile İspanya arasında oynandı. Maçın büyük bir bölümünde üstünlük kuran Sambacılar, 2010 Dünya ve 2012 Avrupa Şampiyonu'nu 3-0'lık net bir skorla yenerek Konfederasyon Kupası'nın sahibi oldu. 
 
Sambacılar'ın gollerini 2. ve 47. dakikalarda Fluminese'de top koşturan Fred kaydetti. Yıldız futbolcu Neymar ise 44. dakikada harika bir vuruşla Casillas'ı avladı. Gerard Pique 68. dakikada direkt kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 
 
PASI BU SEFER BREZİLYALILAR YAPTI! 
Brezilya daha 2. dakikada Fred ile bulduğu golle İspanyollar'ı şok etti. İlk yarının önemli pozisyonlarından birinde Pedro'nun boş kaleye giden şutunu David Luiz'in son anda çizgiden çıkarması kırılma anlarından biriydi. Tak ilk yarı bitecekken 44. dakikada ceza sahası sol çarprazdan topu tavana çakan Neymar'ın golüyle Brezilya soyunma odasına 2-0 üstünlükle gitti. 
 
Samba rüzgarı ikinci yarı da dinmedi. İspanya bilinen bol paslı oyunundan uzak ve dağınık bir görüntü sergiledi. Turnuva boyunca performansıyla rakiplerine korkulu anlar yaşatan Neymar 3. golde de sahnedeydi. 
 
Sağdan gelen pasın üzerinden zekice atlayan yıldız futbolcu, Fred'in 47. dakikada kaydettiği golde de vardı. Sambacılar bu golle birlikte farkı 3'e çıkartıp rahatladı. Golden sonra İspanya bir penaltı kazansa da Sergio Ramos bu penaltıyı dışarıya gönderdi. 
 
Gerard Pique, kendisinden sıyrılan Neymar'ı tekmeyle indirince hakem 68. dakikada Pique'yi oyun dışı bıraktı. İspanya son 20 dakikayı 10 kişi oynadı.
 
MAÇIN GOLLERİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler