Konya'da Çarşamba Çayı 4 kişiyi yuttu!

Konya'da Çarşamba Çayı 4 kişiyi yuttu!

Konya'da 4 kişi Çarşamba Çayı'na düştü:1 ölü 3 kayıp...

Konya’nın Seydişehir İlçesi Kumlucu Mahallesinde balık tutmaya giden ailenin 13 yaşındaki oğlu Semih Can Çeleb, dengesini kaybedip Çarşamba Çayı’na düştü. Semih Can’ı kurtarmak isteyen babası Yavuz Çeleb, ağabeyi Hüseyin Çeleb ve amcası Oğuz Çeleb, girdiği suda akıntıya kapılıp kayboldu. Suda boğulan baba Yavuz Çeleb’in cesedi yaklaşık 2 kilometre ileride bulundu. Diğer 3 kişinin bulunması için çalışma sürüyor.

Olay, bugün saat 17.45 sıralarında Seydişehir’in eskiden köy statüsünde olan Kumluca Mahallesi’nde meydana geldi. Yavuz Çeleb ve ailesi Ramazan Bayramını geçirmek için memleketleri Kumluca Mahallesine gitti. Yavuz Çeleb, oğulları Hüseyin Çeleb, Semih Can Çeleb ve kardeşi Oğuz Çeleb ile birlikte Çarşamba Çayında balık tutmaya gitti. İddiaya göre çayın kenarında duran Semih Can, dengesini kaybedip suya düştü. Semih Can’ın akıntıya kapıldığını fark eden baba 47 yaşındaki Yavuz Çeleb, ağabeyi 19 yaşındaki Hüseyin ve amcası 45 yaşındaki Oğuz Çeleb de, Semih Can’ı kurtarmak için suya atladı. 3 kişi de suyun akıntısına kapıldı. Durumu fark eden çevredekiler jandarma ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

İtfaiye ekipleri akıntıya kapılan Yavuz Çeleb’in cesedini suya girdikleri bölgenin yaklaşık 2 kilometre uzağında buldu. Diğer 3 kişinin bulunması içinde AFAD’ın dalgıç ekibi çağrıldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler