Konyada vahşet!

Konya'da vahşet!

Yaşları 4 ile 11 arasında değişen

4 kardeşin cesedi derin dondurucuda bulundu

Konya'nın Kulu ilçesine bağlı Tavşançalı beldesinde, boş bir binada kullanılmayan derin dondurucuda yaşları 4 ile 11 arasında değişen 4 kardeşin cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Tavşançalı beldesi Uzunkuyu Mahallesi Ali Ağa Yaylasında çobanlık yapan Mehmet Üçer, çocukları Saime (4), Aynur (7), Ozan (10) ve Ebru Üçer'in (11) uzun süredir ortalıkta görünmediğini fark etti.

Çocuklardan haber alamayan baba Mehmet ile anne Nazmiye ve beraberindekiler, 4 çocuğu her yerde aramaya başladı. Bir süre sonra Üçer kardeşlerin cesetleri, boş bir binada kullanılmayan derin dondurucu özelliği olan bir buzdolabının içinde bulundu.

Olayın yetkililere bildirilmesi üzerine soruşturma başlatıldı.

Üçer kardeşlerin oyun oynamak için buzdolabının içine girmiş olabileceği, çıkamayınca havasızlıktan öldükleri tahmin ediliyor. (kaynak: haberturk.com - aa)

OLAY AYDINLANMAYA BAŞLADI...

4 KARDEŞİN BUZDOLABINDA ÖLDÜREN OYUNU
Konya’nın Kulu İlçesine bağlı Tavşançalı Beldesinde, çobanlık yapan Mehmet Üçer ve Nazmiye Üçer’in çocukları Saime (4), Aynur (7), Ozan (10) ve Ebru Üçer’in (11) dün saat 11.00 sıralarında oyun oynamak için evden çıktı.

Ancak çocukların saat 15.00’e kadar ortalıkta görünmemesinden şüphelenen anne, eşine haber vererek aramaya çıktılar. Aramaya Üçer çiftinin yakınları da katıldı. Arama sonunda 4 kardeşin cesetleri, saat 18.00 sıralarında evden 300 metre uzaklıktaki boş olan ancak kış aylarında köy odası olarak kullanılan binadaki sanayi tipi bir buzdolabında bulundu. Durum güvenlik kuvvetlerine bildirildi. 4 kardeşin oynamak için girdikleri ancak içeriden açılması mümkün olmayan buzdolabında çıkamayınca havasızlıktan öldükleri ihtimali üzerinde duruluyor. Soruşturma ayrıntılı olarak sürdürülüyor. 4 kardeşin cesedi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Ankara Keçiören Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

O DOLABA NASIL GİRDİLER HAYRET
Acılı baba Mehmet Üçer olayla ilgili şunları söyledi: “Eşim çocukların olmadığını haber verdi. Patronum Ömer Dağhan ile Tavşancıl Beldesi’nin merkezindeydik, hemen eve geldik, çevresini araştırdık. Patronum 300 metre ilerideki evde çocukların cesedini buldu. Bana haber verdi birlikte cesetleri çıkardık. O dolaba nasıl girdiklerine hayret ediyorum.” 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler