Konyada vahşet!

Konya'da vahşet!

Annesinin sevgilisi sıcak suyla yaktı, sonra annesi baltayla vurarak öldürdü

Konya'da 24 yaşındaki sevgilinin halıya işedi diye sıcak su döküp yaktığı 3 yaşındaki çocuğu annesi nacağın sapı ile kafasına vurarak öldürdü. Olayla ilgili sevgilisiyle birlikte gözaltına alınan anne, "niye öldürdünüz" sorusuna ağlayarak, "sana ne" cevabı verdi.

anne-cocuk-konya-resim-03.jpg

Olay, dün akşam saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Şeker Murat Mahallesi Hamzaeli Sokak No 28'deki evde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, iki kez evlenip ayrılan ve üçüncü bir kişiyle sevgili hayatı yaşayan 4 çocuk annesi Fadimana T. (33), 112 Acil Servis'i arayarak, "Oğlum sara hastası merdivenlerden düştü nefes almıyor" diyerek yardım istedi. Sağlık ekipleri ambulansla aldığı 3 yaşındaki Fırat Perker'i hastaneye kaldırdı. Hastaneye giderken kalbi duran 3 yaşındaki Fırat, geri döndürme ünitesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Doktorlar bebeğin vücudunda yanık ve ekimoz izleri bulunca şüpheli ölüm olarak değerlendirip polise haber verdi.

HALIYA İŞEDİ DİYE ÖLDÜRMÜŞLER
Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giden Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği dedektifleri, ölen 3 yaşındaki çocuğun vücudundaki izleri fark edince ailesine ulaşmaya çalıştı. Hastaneye gelen annenin çocuk öldükten sonra ortadan kaybolduğunu öğrenen polis ekipleri harekete geçti. Evinde yakalanan Fadimana T. çocuğun düşerek öldüğünü iddia etmesinden bir süre sonra suçunu itiraf etti. Oğlunun halıya işediği için rahatsız olduklarını belirten anne, "nikahsız yaşadığım eşim Koray, bir gün önce sıcak suyu çocuğun üzerine döktü. Bir gün sonra da aynı şeylere devam edince ben de nacakla kafasına vurdum. Bayılınca sağlık ekiplerini aradım. Koray daha önce de çocuğuma işkence yapıyordu" dedi. Polis kadının ifadesinin ardından sevgilisi Koray K'yi de (24) gözaltına aldı. Gözaltına alınan sevgili suçlamaları reddetti.

ÇOCUKLARI MAHMEKE KARARI İLE ALMIŞLAR
Üç yaşındaki oğlunu öldüren Fadimana T'nın daha önce iki kez evlendiği ve bu evliliklerinden 3 çocuğunun olduğu öğrenildi. Son olarak Koray K. ile dost hayatı yaşayan Fadimana T'nin ondan da bir çocuğu olduğu belirlendi. Biri bedensel engelli 3 çocuğuna cinayetten tutuklanan ikinci kocası K.P'nin babasının baktığı, ancak Fadimana T'nin 3 ay önce mahkeme kararı ile çocukları üzerine aldığı belirtildi. İkinci eşinden olan 3 yaşındaki çocuğunu öldürmek suçundan adliyeye sevk edilecek anne ve sevgilisi, kendi soyundan birini kasten öldürmek suçundan mahkemede yargılanacak. Çocuk polisi tarafından evden alınan diğer 3 çocuk ise Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu'na verildi.

Çocuğunu öldüren Fadimana T'nin annesi ve babası Asayiş Şube Müdürlüğü'ne gelerek kızı ve sevgilisi adli işlemler için götürüldüğü sırada gözyaşı döktü.

Fadimana T'nin annesi, "Kızım nasıl öldürdün" diyerek sinir krizi geçirdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (Kaynak: İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler