Köpekler değil, çocuklar Konakta!

Köpekler değil, çocuklar Konak'ta!

100.Yıl Yetiştirme Yurdu’nda kalan 15 öğrenci Vali Konağında Vali Vahdettin Özcan ve eşi Leyla Özcan’ın konuğu oldular.

Çok değil kısa süre öncesine kadar Vali Konağı’na sadece “köpeklerin” girebildiği günlerden nerelere geldiğimize güzel örneği Vali Vahdettin Özcan ve eşi Leyla Özcan hanımefendi, Yetiştirme Yurdunda kalan 15 çocuğu valilik lojmanında misafir ederek unutulmaz bir gün geçirmelerini sağlayarak sergilediler.

DAHA FAZLA FOTOĞRAF İÇİN - TIKLA

GENÇLER, BİREYSEL YETENEKLERİNİ SERGİLEDİLER

Cumartesi günü öğleden sonra Vali Konağı bahçesinde gençlerle yemek yiyen Vali Özcan ve Bayan Özcan, gençlere kendi elleri ile servis yaptılar. Yemek sonrası Vali Konağını gezdirdiler. Vali Beyin Makam araçlarını da merak eden gençler, aracın içine binip fotoğraf çektirdiler.

Daha sonra Konağın kabul salonunda çay pasta ve tatlı ikram edildi. Samimi bir ortamda geçen kabulde gençler, yeteneklerini de Vali Özcan ile paylaştılar. Bir genç taklit yaparken, diğer ikisi mini tiyatro, bir diğeri de rap söyledi. Vali Özcan, kendilerine çok beğendiğini ve bu yeteneklerini geliştirdiklerinde daha farklı yerlere gelebileceklerini ifade etti.

MASA TENİSİ TALEPLERİ KARŞILANDI

Gençlerin yurtta masa tenisi oynamak için masa istemeleri üzerine Vali Özcan, yurda masa gönderilmesi için gerekli talimatları verdi. Gençlerin voleybol maçı yapma isteklerini de kabul etti.

Vali Özcan, gençlere “Sizlerde gelecekte Vali olabilirsiniz ya da ilgi duyduğunuz mesleklerin sahibi olabilirsiniz. Bu da ancak çalışmakla olur. Yurtlarımızda kalan çocuklarımızın tümünü on beş kişilik gruplar halinde eşimle birlikte Konakta konuk edeceğiz. Tüm çocukları aldıktan sonra ikinci olarak başarılı olanları tekrar konuk edeceğiz. Hepiniz derslerinize çalışınız, tekrar misafirimiz olunuz” dedi.

gencler-konak-resim-05.jpg

GENÇLERDEN, YURDA DAVET

Ziyaret sonrasında gençlere Bayan Leyla Özcan tarafından kot pantolon hediye edildi.

Gençler,  ilk defa Vali Konağına geldiklerini, bu fırsatı kendilerine sunan Vali Vahdettin Özcan ve işi Leyla Özcan’a teşekkür ederek, kendilerini de yurda beklediklerini belirterek mutlu bir şekilde konaktan ayrıldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler