Köprüde kahreden kaza

Köprüde kahreden kaza

Dizi oyuncusu Elif Kramer yaralanırken, polis memuru hastanede yaşamını yitirdi.

Boğaziçi Köprüsü girişinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan polis memuru İsmail Yıldırım hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Aynı kazada dizi oyuncusu Elif Kramer ile arkadaşı hafif yaralandı.
 
Boğaziçi Köprü girişi Anadolu yakası istikametinde saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Görev için Anadolu yakasına geçmek isteyen Motorize Polis ekibinden polis memuru İsmail Yıldırım köprü girişinde başka bir motosikletli ile çarpıştı. Kaza sonucu ağır yaralanan Yıldırım Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yıldırım, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybederek şehit oldu.
 
OYUNCU ELİF KRAMER DE YARALANDI
Polis memurunun şehit olmasıyla sonuçlanan trafik kazasında ünlü dizi oyuncusu Elif Kramer ile arkadaşı Mehmet Palamut da hafif şekilde yaralandı. Kaza sırasında polis memuru ile çarpışan diğer motosikleti Palamut’un kullandığı arkadaşı Kramer’in de motosikletin arkasında oturduğu öğrenildi. Hafif şekilde yaralanan Palamut ile Kramer de olay yerine sevk edilen ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
 
Öte yandan, kaza nedeniyle köprü üzerinde yaklaşık 20 kilometrelik araç trafiği oluşturdu. Trafik kazaya karışan motosikletlerin olay yerinden kaldırılmasıyla yeniden normale döndü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler