Kopyala-yapıştır Hakkı

'Kopyala-yapıştır Hakkı'

MHP Çankırı Belediye Başkan adayı Hakkı Yalçın, yeni bir skandala imza attı.

MHP Çankırı Belediye Başkan adayı Hakkı Yalçın yeni bir skandala daha imza attı. Yalçın, Facebook'da yaptığı paylaşımda kaleme aldığı cümleler Google arama motorunda sorgulandığı zaman çok sayıda isim tarafından defalarca dile getirilmiş cümleler olarak karşımıza çıkmakta.
 
Sosyal paylaşım sitelerinden Facebook'u olabildiğince kullanma gayretinde olan MHP Çankırı Belediye Başkan Adayı Hakkı Yalçın'ın bugün paylaştığı 6 paragraflık yazının tamamını öncelikli olarak (büyük ihtimal bu sayfadaki de biryerlerden alıntı!) MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Burhanettin Kocamaz'ın kişisel sayfasında bulmak mümkün. (http://www.burhanettinkocamaz.com/index.php?option=com_content&view=article&id=48&Itemid=54)
 
MHP Belediye Başkan adayı Hakkı Yalçın'ın bugün Facebook'da paylaştığı cümleleri;
 
 
"Şehir yaşamının hemen her safhasında mutlaka belediyecilik ve belediye vardır. Doğmadan önce ambulans hizmetiyle başlayan zincir, günlük birçok ihtiyacın temin edilmesinde; yollarda, parklarda, içmesuyu temininde, kirli suları arıtılarak uzaklaştırılmasında, ulaşımda, sosyal ve kültürel projelerle devam eder. En sonunda hayat sona erdiğinde kabirde dahi sürer.
 
Belediyecilik kısaca doğumla ölüm arasında her zaman, her an bir şekilde ilişkili olan bir sosyal hizmetler zinciridir. Belediyede halkın bu hizmetleri en geniş şekilde alabilmek maksadıyla demokratik usullerle göreve getirdiği bir yerel yönetim birimidir.
Belediye halkın yerel ve sosyal ihtiyaçlarını karşılamak üzere görev yapar.
 
Bizim yerel yönetim anlayışımız; çağdaş, modern sosyal ihtiyaçların rutin belediyecilik anlayışından öte tüm insanları ve tüm şehri aynı sevgi ve şefkatle kucaklayan, tüm şehri top yekün düşünen, bu şehrin geçmişten günümüze uzanan tüm değerlerine sahip çıkarken; onları koruyup, kollayarak günümüzde de güncelliğini sürdürmesi için çaba gösteren, geçmişle günümüz arasında köprü görevini üstlenen bir anlayıştır.
 
Yine bizim yönetim anlayışımız; Çankırı'da yaşayan tüm insanların kaynaşması, dayanışması ve hemşehricilik bilincinin pekişmesi çabalarını geliştirerek, barış, huzur ve kardeşliğin en üst düzeyde tesisine yönelik çalışmaları en öncelikli görev sayan bir anlayıştır.
 
Zira bize göre hizmeti yapmaktan öte, yapılan hizmeti o şehirde yaşayanların kendi malı bilmesi, öz malına sahip çıkar gibi sahiplenmesi en büyük idealimizdir."
 
cankiri-hakkiyalcin-mhpbaskanadayi-sozcu-resim-082.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
78 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler