Korgun'da MHP'nin adayı Ali Karaabalı mı?

Korgun'da MHP'nin adayı Ali Karaabalı mı?

2019 Mart'ında gerçekleştirilecek mahalli seçimler öncesi partilerde aday belirleme çalışmaları devam ediyor.

Yaklaşan seçimler öncesi aday belirlemeleri devam ettiği günlerde, MHP yerel seçimlerde genç dinamik ve iddialı isimlerle ivme kazanmak Çankırı'da "11'de 11" yapmak istiyor. Bu yüzden başta Genel Merkez olmak üzere teşkilatlar, kendisini yetiştirmiş ve kazandığı takdirde ilçeye değer katabilecek isimler üzerinde yoğunlaşıyor. MHP’nin Korgun Belediye Başkanlığı için Belediye Başkan adayının kim olacağı merakla beklenirken bugün Korgun gündeminde genç, idealist ve Teşkilat içerisinden gelen İstanbul Çankırı Vakfı Genel Sekteri ve ÇanGenç Kurucu Başkanı Ali Karaabalı Belediye başkanlığı için aday gösterileceği konuşulmaya başladı.

Yaklaşan 31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerinde Korgun’da bir başarı yakalamayı hedefleyen Milliyetçi Hareket Partisi’nde şu an için resmi olarak aday adaylığı için herhangi bir başvuruda bulunulmamasına rağmen Ali Karaabalı’nın adaylık için ismi şimdiden geçmeye başladı. Edinilen bilgiye göre Ali Karaabalı’nın Korgun Belediye Başkanlığı adaylığına sıcak baktığı ekibiyle birlikte Korgun’u tekrar MHP’ye kazandırabilecek güçte olduğu gelen bilgiler arasında.

ALİ KARAABALI KİMDİR? 
Üniversite Lisans Eğitimini Bilgisayar ve İşletme üzerine, Yüksek Lisans eğitimini MBA(İşletme) ve Kamu Politikası üzerine yapmıştır. İş Hayatına Koç Holding bünyesinde başlayan Karaabalı şu an Samsung Türkiye Perakende Pazarlama Müdür Yardımcısı olarak devam etmektedir. Sivil toplum kuruluşlarında aktif rol almış ve birçok sosyal ve eğitim projelerini hayata geçirmiştir. Çankırı Vakfı Gençlik Kolları Başkanlığı ve İstanbul Çankırı Gençlik Derneği (ÇanGenç) Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur. Şu an İstanbul Çankırı Vakfı Genel Sekreteri olarak görev yapmaktadır. Yeni Siyaset Kültürü ve Temiz Toplum derneği üyesidir. Ortaokuldan iş hayatına atılıncaya kadar Ülkü Ocakları'nda yer almış ve çeşitli görevlerde bulunmuştur. Ayrıca MHP Beşiktaş ilçe yönetimde bulunmuştur. Şu an Çankırılı Ülkücüler Platformu Koordinatörüdür.

Karaabalı; İstanbul Çankırı Gençlik Derneği Başkanlığı döneminde "Oradaki Bizlere Yardım Kampanyası" çerçevesinde her ilçeye bir kütüphane ve anaokulu projesini gerçekleştirmiş Atkaracalar, Çerkeş, Kurşunlu , Ilgaz ve Korgun’a kütüphane ve anaokulu açılmasını sağlamıştır.Bir çok belediye başkanına sosyal ve kültürel projeler yaparak danışmanlık desteğinde bulunmuştur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler