Korkunç cinayetin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı

Korkunç cinayetin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı

Otoyol kenarında kızıyla öldürülmüş halde bulunan Semire Balık'ın, olay günü cinayet şüphelisi iş adamı eşiyle aralarında devam eden miras davası için Mersin'den Adana'ya geldiği bildirildi.

Semire Balık ile 7 çocuğunun babası Hüseyin Budak’ın (49) geçen yıl 16 Eylül 2014’te boşandığı ancak Budak’ın başka kişilere devrettiği iddia edilen 3 arsa, 7 ev ile 2 otomobilin değerinin saptanması ve eşler arasında paylaşımı için cinayet günü keşif yapılacağı, bu nedenle aralarında anlaşmazlık çıkmış olabileceği belirlendi.

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu batı çıkışı yakınlarında dün saat 06.30’da tabancayla öldürülmüş olarak bulunan Semire Balık ile kızı Ayşe Işık’ı öldürdüğü iddia edilen eski eşi Hüseyin Budak ile evli oğlu Abdullah Budak’ın (25) yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor.

Ayşe Işık’ın öldürülmesinin ardından memleketi Sivas’a kaçan eşi Metin Işık (24) ise polise teslim olunca ifadesi için Adana’ya getirildi.

İDDİALARI KABUL ETMEDİ
Gece sağlık kontrolünden geçirilen Metin Işık, sorgusunda kendisinin de ölüm tehdidi aldığını ileri sürerek, "Eşim Ayşe ikinci evliliğini benimle yaptı. Ama fikri anlaşmazlıklar yaşamaya başladığımız için ayrılma kararı aldık. Nisan ayında da boşanma davamız vardı. Annesi ile birlikte Erdemli’de yaşıyorlardı" diye ifade verdiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler