Korkunç kazada acı tesadüf

Korkunç kazada acı tesadüf

TEM Otoyolu'nun Kavacık mevkiinde Özel Halk Otobüsü'nün yanması sonucu 4 kişinin hayatını kaybettiği dünkü olaydan trajik bir yaşam öyküsü çıktı.

Olayda yanarak can veren 48 yaşındaki Ahmet Nalbantoğlu'nun babası Emin Nalbantoğlu'nun da 2 yıl önce yine bir arife günü trafik kazasına kurban gittiği ortaya çıktı. Emin Nalbantoğlu'nun, 2012'de, İzmit Derince'de oğlu Ali Nalbantoğlu ile birlikte kaza geçirdiği, kazada baba Emin Nalbantoğlu ölürken, diğer oğlu Ali Nalbantoğlu'nun ise kazayı yaralı atlattığı öğrenildi.

Dünkü otobüs yangınında feci şekilde yanarak yaşamını yitiren Ahmet Nalbantoğlu'nun Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi işlemleri ise sürüyor.

ÖLENLERİN KİMLİKLERİ BELİRLENDİ
Demir yığınına dönen otobüste 4 kişi yaşamını yitirmiş çok sayıda kişi de yaralanmıştı. Hayatını kaybedenlerden Tevrat Barışık’ın kimliği olay yerinde belirlenmişti. Bugün yapılan incelemede de diğer üç kişinin de kimliği tespit edildi. Hayatını kaybeden diğer kişilerin Nermin Küçükkaya (53) eşi Şuayip Küçükkaya (55) ile Ahmet Nalbantoğlu (48) isimli yolcu olduğu öğrenildi. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tutulan cenazeler otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler