Korsan başkan adayı: İrfan Dinç!

Korsan başkan adayı: İrfan Dinç!

AK Parti Çankırı Belediye Başkan adayının İrfan Dinç olduğu şeklindeki açıklamalar gerçek dışı...

Akşam saatlerinde Çankırı haber sitelerine düşen haber ASILSIZ çıktı.

AK Parti Çankırı Belediye Başkan adayının İrfan Dinç olarak açıklandığı şeklindeki haberlerin gerçek dışı olduğu, 'Çankırı' ile ilgili görüşmelerin ve aday tespitinin Genel Merkez'de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki Üst Kurul'ca yarın görüşüleceği öğrenildi.

MİLLETVEKİLİ ŞAHİN: GELEN BİLGİLER...
Konuyla ilgili olarak TBMM Genel Kurulu'nda bulunan AK Parti Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin'le yaptığımız telefon görüşmesinde yaşanan son dakika gelişmeleri sorduk ve "İçeriden gelen bilgiler İrfan Dinç'in aday olarak açıklanacağı yönünde" dedikten sonra "Kesin bir açıklama var mı?" sorumuza "Kesin bir açıklama yok" demekle yetindi.

'ÇANKIRI' YARIN MASAYA YATIRILACAK
Öte yandan konuyla ilgili olarak AK Parti Genel Merkezinde yaptığımız görüşmede ise elde ettiğimiz bilgiler; Çankırı Belediye Başkan adayının tespiti ile ilgili olarak Üst Kurul'un yarın yapacağı toplantıda gerçekleşeceği ve aday adaylarının değerlendirileceği öğrenildi.

ASPARAGAS HABER NASIL GELİŞTİ?
Gün boyu gelişmelerle ilgili olarak Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgiler günün gelişmelerini şöyle özetliyor:

Sabah saatlerinde (10.00) Genel Merkez'e davet edilen Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz ve sonrasında çağırılan İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, 'alt komisyon' üyelerince "AK Parti'nin Çankırı'da seçimi kazanabilmesi için başta milletvekilleri ve İl Başkanı aday İrfan Dinç etrafında kenetlenmeli. Bu birlikteliği sergilemelisiniz" telkini ile karşılaşınca 'Adayımız İrfan Dinç' şeklinde beyanda bulundular.

Alt Komisyon'a göre Çankırı dosyası bugün saat 15.00'de 'üst kurul' tarafından ele alınacaktı. Ancak Başbakan Erdoğan toplantıya katılamayınca, bugünkü toplantı yarına ertelendi.

ÇANKIRI SİYASİ TARİHİNDE KİRLİ BİR SAYFA AÇILDI
Tüm bu gelişmeleri alt alta sıraladığımızda bugün akşam üzeri bazı sitelerde yer alan "AK Parti'nin Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç" haberinin göbeğindeki İrfan Dinç; Başta bölge milletvekilleri İdris Şahin, Hüseyin Filiz ile İl Başkanı Salim Çivitcioğlu'nun 'Belediye Başkan Adayı' olarak görülebilir.

Durum böyle olunca da; Sözcü18 Haber Merkezi olarak haber başlığımızda yer verdiğimiz gibi; İrfan Dinç olsa olsa 'AK PARTİ ÇANKIRI'NIN KORSAN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI' olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
51 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler