Köstebek kim?

Köstebek kim?

Fuhuş operasyonu kapsamında ifadesine başvurulan şarkıcı E.P.'nin, kadın pazarlayan Dinçer Dinçsoy'a "Alttan haber geldi. Polis bizi takip edip resimlerimizi çekiyorlarmış" dediği öne sürüldü.

Fuhuş operasyonu kapsamında ifadesine başvurulan şarkıcı E.P.’nin, kadın pazarlayan Dinçer Dinçsoy’a “Alttan haber geldi. Polis bizi takip edip resimlerimizi çekiyorlarmış” diyerek bilgi verdiği öne sürüldü. Polis, E.P.’nin bu bilgiyi kimden aldığını araştırıyor.

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri aralarında tanınmış manken, DJ, fotomodel ve kadın satıcılarının bulunduğu fuhuş şebekesini düzenlediği operasyon ile çökertmiş ve 54 kişiyi gözaltına almıştı. Polisin 1,5 yıl boyunca yaptığı teknik ve fiziki takibin ardından tüm yapılanmasını çözdüğü “Didi” takma isimli Dinçer Dinçsoy yönetiminde işleyen 25 kişilik fuhuş çetesi, Türkiye’nin dört bir yanındaki illere uzuyordu. Aralarında ünlü mankenlerden, üniversite öğrencilerine, ev hanımlarından sanatçılara kadar birçok kadının fuhuş amaçlı çalıştırdığı iddia edilen çetenin müşterilerini ise ünlü futbolcular ve zengin işadamları oluşturuyordu.

Çetenin başta İstanbul ve başka illerde yaptığı birçok fuhuş amaçlı buluşmalarını da adım adım görüntülenmişti. Çete lideri Dinçer Ersoy’un ünlü şarkıcı E.P ile yaptığı bir buluşma da polisin takibine yakalanmıştı. Güzel şarkıcıyı kuaförden alan Dinçer daha sonra bir kafede oturarak sohbet etmiş ve bir süre sohbet ettikten sonra ayrılmıştı. Polisin bütün buluşmayı gizlice kaydetmesinin ardından ilginç bir gelişme yaşandı. Kısa bir süre sonra Dinçer’i arayan şarkıcı E.P., polis tarafından izlenildiklerini şifreli sözlerle anlatmış ve çete liderini dikkatli olması konusunda uyarmıştı. Şarkıcıyı telefonla arayarak uyaran köstebeğin peşine düşen polis, dün ifadesine başvurulmak üzere E.P.’yi Asayiş Şube Müdürlüğü’ne çağırdı. Şarkıcı E.P., yaklaşık 2 saat kaldığı merkezden ayrılırken açıklama yapmadı. Avukatı ise “Müvekkilim mağdur sıfatı ile bilgisine başvuruldu. Başka bir konu yok” dedi.

İşte o telefon konuşmaları

18.09.2010 saat 23:05

E.P : Aşkım müsait bi yere geç

Dinçer: Müsait bir yerdeyim şimdi ben kalktım

E.P: Tamam şimdi biraz şifreli konuşacam anla dediklerimi tamam mı

Dinçer : Hıhı

E.P : bi yerden şimdi bi telefon aldım

Dinçer : Hım

E.P : hani bugün bi şeyler konuştuk ya şeyden ha

Dinçer : Evet

E.P : İptal et onları direkt şey biz otururken birisi telefona bizi çekiyor bilgin olsun telefona bizi çekiyor resmimizi

Dinçer : Kim bu

E.P : İşte bilmiyorum bana şeyden haber geldi anla dikkat edin diye

Dinçer : Ha ordan mekandan

E.P : Mekandan değil yavrum öyle değil

Dinçer : Ha

E.P : Dikkat et dinlenebilirsin falan

Dinçer : Kafayı yemişler

E.P : Dikkatli ol aman hemen bana şeyden haber geldi alttan haber geldi

Dinçer : Ha

E.P : Dikkat edin diye

Dinçer : Ha

E.P : Biz normal ama şey resmi bu bana bildiren

Dinçer : Allah Allah

E.P : Telefon konuşmalarına mesajlarına falan dikkat et

Dinçer : Tamam sevgilim benim

E.P : Bilgin olsun resmi yani anladın demi resmiden kastımı...

(Kaynak: gazetevatan.com)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler