Küçük Başağa Yaranlarını bekliyor!

Küçük Başağa Yaranlarını bekliyor!

30 Mayıs Cumartesi günü İzmir Atatürk Stadında oynanacak Göztepe - Çankırı Belediyespor karşlaşması tarihe geçebilir.

İzmir Dernek Başkanı ve İzmir Yaran Ocağı Küçük Baş ağası İbrahim Zencirci başta olmak üzere İzmir ve Ege Bölgesinde yaşayan Çankırılılar Çankırı Belediyesporlu Yaranlarını bekliyor.

İzmir Çankırılılar Derneği ve Ege Bölgesinde yaşayan Çankırılılar, 30 Mayıs Cumartesi günü İzmir Atatürk Stadında oynanacak Göztepe-Çankırı Belediyespor maçında, 40 bin taraftarı ile evinde son maçına çıkacak lider Göztepe karşısında, takımlarını desteklemek için tribünlerdeki yerlerini alacaklar.

Göztepe taraftarı, Çankırı Belediyespor sınavında Atatürk Stadını doldurup, Buca- Fenerbahçe karşılaşmasındaki 37 bin 174  biletli seyirci sayısını geçerek "seyirci rekoru"na imza atma gayretindeler.

İzmir Çankırılılar Dernek Başkanı İbrahim Zencirci ise da takımlarını desteklemek amacıyla, kendilerine ayrılan, Mersinli tarafı kale arkasındaki 12 bin kişilik tribünü dolduracaklarını, Göz-Göz‘ün  kırmayı hedeflediği seyirci rekoruna katkıda bulunacaklarını, İzmir Efesi ile Çankırı Yareninin karşılaşmasının tarihe geçeceğini, söyledi. Zencirci sözlerini şöyle sürdürdü:

İZMİR, ÇANKIRILI YARANLARINI MERAKLA VE ÖZLEMLE BEKLEMEKTE

"Cumartesi günü İzmir Atatürk Stadında Göztepe ile karşılaşacak olan mavi-beyazlı takımımızı desteklemek için Mersinli tarafı kale arkasında yerimizi alacağız. Takımımızın İzmir seyahatinde ev sahipliğini en iyi şekilde yerine getirme düşüncesiyle hazırlıklarımızı tamamladık. Çankırılı'nın Çankırı sevgisini dünyanın neresinde olursa olsun kesintisiz sürmesi yolunda akıttığımız ter bu organizasyon ile kendisini bir kez daha gösterecektir. İzmir, Çankırılı yaranlarını merakla ve özlemle beklemektedir."

Öte yandan cumartesi günü oynanacak olan karşılaşmayı Ulaştıma Bakanı ve İzmir 2. Bölge 1. sıra milletvekili adayı Binali Yıldırım ile 4. sıra milletvekili adayı Nesrin Ulema'nın izleyecekleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler