Kulüp, demirbaşlarına sahip çıkmalı

Kulüp, demirbaşlarına sahip çıkmalı

Çankırı (Belediye) Spor Kulübü, sahip olduğu mal varlıklarına sahip çıkmalı.

Hem de acilen... Aylardır kulübe ait olan iki özel araç ile birlikte, son olarak Çankırı gündemine düşen Fatih Stadının, Belediye Başkanı İrfan Dinç tarafından kulübün elinden alınacağı yönündeki gelişmeleri büyük bir dikkatle takip ediyoruz.

Bugün gelinen noktada, halen Çankırı Belediyespor Kulübü Başkanlığı görevini başarıyla yerine getiren Sevda Karaali Şireci'nn, "kulübün kayıtları içerisinde görülen" iki araç ve kullanım hakkı 2014 yılı Aralık ayına kadar sözleşmeyle kendisine tahsis edilen Fatih Stadı konusunda gerekenleri yerine getirmesini ve Çankırı (Belediye) Spor'a gönül verenleri rahatlatmasını bekliyoruz.

Çünkü, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, her geçen gün giderek Çankırı (Belediye) Spor'un kolunu kanadını kırmak için elinden gelen her türlü fırsatı değerlendiriyor.

Kulübün "demirbaşları" arasında yer alan iki aracı bugüne kadar teslim etmediği gibi, 2014 yılına kadar kulübe tahsisli Fatih Stadını da "oldu bittiye" getirme gayretini sergiliyor. Hem de yürürlükte olan yasaları hiçe sayarak!

İsterseniz gelin Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'in Fatih Stadı ile ilgili son hamlesine kısaca bakalım!

STAD BELEDİYENİN, ANTRENMAN VE MAÇ YAPMAYIN!
Çankırı Belediye Başkanlığının 16 Haziran 2010 tarihli ve Belediye Başkan Yardımcısı Mithat Kılıç imzalı yazı tam anlamıyla “evlere şenlik” (!)

Kulübün dilekçe ile Belediyeye müracaat ederek, Fatih Stadının zemin ve genel bakımının yapılması hakkında istekle bulunuyor ve Belediye de bu isteğe yanıt veriyor!

Yazının birinci bölümünde “Çankırı Belediyesinin taşınmaz mallarından olan Fatih Stadı, Çankırı Belediyespor Kulübünün entrenmanlarına tahsis edilmiş, bakım ve onarımı kulübünüzce yapılmak üzere kulübünüze verilmiştir” denilmekte.

Bu ifadeden sonra, aynı yazıda “… gelir getirmek üzere kulübünüze tahsis edilmiş ve 4 Şubat 2010 tarih ve 28 numaralı Çankırı Belediye Başkanlığı Belediye Meclisi kararınca bu tahsisler kaldırılmıştır.” deniliyor.

Devamla “Hem stadın tarafınızdan gerekli bakım ve onarımı yapılmadan kullanılması sonucu; ekli tutanakla belirtilen noksanlıkların kısa sürede giderilemeyeceği için ve sahanın daha fazla yıpranmaması için maç ve idman yapılmaması, hem de 4 Şubat 2010 tarih ve 28 numaralı Belediye Meclisi kararı doğrultusunda, Ftatih Stadının kulübünüz profesyonel futbol takımı tarafından kullanılmaması hususunu rica ederim.

İmza – Mithat Kılıç
Başkan Yardımcısı"

KULÜP BAŞKANI SEVDA KARAALİ ŞİRECİ'YE ÇAĞRI
Sözcü18.com olarak Çankırı Belediye Spor Kulübü Başkanı Sevda Karaali Şireci'ye buradan açık çağrıda bulunuyoruz.

"Sayın Şireci; Kulübün başkanı olarak, nasıl ki İrfan Dinç Çankırı Belediyesi'nin çıkar ve menfaatlerini gözetiyor, Çankırı Belediyespor Kulübünün de 'gaspedilen' haklarını korumak sizlerin ve yönetiminizin birincil görevidir. Bu görev bilinci içerisinde kulübün çıkarlarını ve menfaatlerini koruma - kollama görevinizi bugüne kadar başarıyla yerine getirdiğinizden kimsenin şüphesi yok.

Ancak, son günlerde kulüp üzerinde oynanan oyunların giderek tırmandığını üzülerek görmekteyiz. Bugüne kadar yapmış olduğunuz 'kırmadan - dökmeden yaraları sarma' politikanızı bir kenara bırakarak, kulübün yüksek menfaatlerini birincil derecede önemseyerek, kayıt defterlerinizde yer alan demirbaşlar başta olmak üzere, yapılan sözleşme ile Aralık 2014 yılına kadar kulübe ait olan Fatih Stadı için gerekli pozisyona geçmenizi, Çankırı Belediyespora gönül vermiş onbinler adına sizlerden talep ediyoruz.

Umarız, çağrımız şahsınızda Kulüp Yönetim Kurulunda yankı bulur ve son günlerin önemli tartışma konusu tüm çıplaklığı ile açıklığa kavuşur. Saygılarımızla."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler