Kurban Bayramı mesajları

Kurban Bayramı mesajları

Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle haber merkezimize ulaşan 'bayram mesajları'nı sizlerle paylaşıyoruz..

Çankırı'dan 'Kurban Bayramı' mesajları...

ÇANKIRI VALİSİ VAHDETTİN ÖZCAN'IN
KURBAN BAYRAMI MESAJI

Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, insanların barıştığı, kardeşçe kucaklaştığı, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulandığı bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir.
 
Bütün bu değerleri özünde barındıran dinimizin anlamlı günlerinden biri olan Kurban Bayramı, özellikle 'yardımlaşma, dayanışma ve paylaşmayı' simgelemektedir. Bu vesileyle toplumsal birliğimizi daha da güçlü tutmalı, her türlü dayanışmayı ve bütünlüğü güçlü bir şekilde desteklemeliyiz.
 
İlimizde Bayramın huzur içerisinde kutlanması için gerekli önlemler alınmıştır. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için; bayramın gözyaşlarından uzak ve sevinçlerle kutlanabilmesi için, trafik hareketliliklerinde dikkatli olmalarını bilhassa istirham ediyorum.
 
Bu güzel vatan üzerinde daha nice Kurban Bayramlarını idrak etmemiz dileğiyle, tüm Çankırı halkının, Çankırı dışında yaşayan Çankırılıların, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların, adli ve askeri erkânın, emniyet teşkilatının ve basın mensuplarının Kurban Bayramını kutlar, bayramın İlimize, ülkemize ve bütün insanlığa barış ve mutluluk getirmesi dileklerimle, sevgi ve saygılar sunarım."
 
AK PARTİ ÇANKIRI MİLLETVEKİLİ
İDRİS ŞAHİN'İN KURBAN BAYRAMI MESAJI
 
"Şu anda kutsal topraklarda bulunan hacılarımızla birlikte tüm İslam âleminin Kurban Bayramını tebrik ediyor, insanlığın barışına ve huzuruna özellikle dünyada yaşanan acı olayların bitmesine vesile olmasını yüce mevladan temenni ediyorum.
 
Kurban Bayramı birliğin, eşitliğin, hiçbir can’ı incitmemenin, çaresizlere çare olabilmenin, yoksullara ve kimsesizlere el uzatmanın bayramıdır. Bugün bir taraftan sevincin ve huzurun bayramını yaşarken, diğer taraftan tüm İslam âleminde büyük acılar yaşanmaktadır. Bizler; selamlaşarak ve gönlümüzü açarak, birbirimize karşı güveni tesis ederek, sulhu, salahı, barışı, huzuru ve esenliği pekiştirerek bayramları yaşayabiliriz. Evlatlarımızın, kardeşlerimizin ve canlarımızın akan kanlarına dur diyerek gerçek manada kardeş olabiliriz. 
 
Bu duygu ve düşüncelerle; bütün vatandaşlarımızın, kutsal topraklarda hac vazifesini yerine getirmeye çalışan kardeşlerimizin, tüm İslam âleminin ve bu bayram yanında olamadığım  Çankırı lı hemşehrilerimin  Mübarek Kurban Bayramını kutluyor, bayramın iç dünyamıza, hanelerimize memleketimize, huzur, mutluluk, barış ve esenlik getirmesini Cenabı  Allah’tan temenni  ediyorum.
 
AK PARTİ İL BAŞKANI SALİM ÇİVİTCİOĞLU'NUN
KURBAN BAYRAMI MESAJI
 
"Kurban bayramının; ülkemizi, İslam dünyası ve bütün insanlık için barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Kurbanların kesildiği, fakirlerin gözetildiği, akrabaların, komşuların, arkadaşların hatırlandığı ve ziyaret edildiği bu kutlu günlerde, millet olarak birlik ve beraberlik içinde Kurban Bayramı'na kavuşmanın sevincini yaşıyoruz.
 
Bayramlar; sevginin, paylaşmanın, dayanışmanın, dargınlıkları aradan kaldırıp yeniden kucaklaşmanın, duygu birliğinin en üst noktaya çıktığı günlerdir. Böyle günlerde, yanı başımızdan başlayarak, bu bayram iklimini elimizin uzandığı her yere taşımalı, yaşanan acıları da, sevinçlerimiz gibi paylaşmalıyız. Fakirler, yaşlılar ve kimsesizler hatırlanmalı, kesilen kurbanlardan kesemeyenlere de ulaştırmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın Kurban bayramını tebrik ediyor. Cenabı Allah’tan sağlık, sıhhat, afiyet ve huzur içerisinde bir bayram geçirmenizi diliyorum."
 
ILGAZ AK PARTİ İLÇE BAŞKANI
MEHMET ÖZTÜRK'ÜN KURBAN BAYRAMI MESAJI
 
"İslam âleminde yardımlaşma, dayanışma ve Şefkat duygularının zirveye ulaştığı kurban bayramını kutlamanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz.
 
Bayramlar, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren dargınlıkları unutturup, barıştıran kardeşçe kucaklaştıran, milli birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren milli ve dini duyguların, örf ve adaletlerin uygulandığı müstesna günlerdir.
 
Mübarek Kurban Bayramını huzur sağlık ve mutluluk içerisinde daha güzel yarınlara ve daha nice bayramlara sevdiklerinizle beraber ulaşmanızı yüce mevladan diliyor, bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam âleminin ve Ilgazlı hemşerilerimizin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum."
 
CHP İSTANBUL MİLLETVEKİLİ KADİR GÖKMEN ÖĞÜT'ÜN
KURBAN BAYRAMI MESAJI
 
"Barış, kardeşlik ve özgürlük dolu bir gelecek dileğiyle, Kurban Bayramınızı kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum."

ÇANKIRI BAROSU BAŞKANI AV. ERKAN KÖROĞLU'NUN
KURBAN BAYRAMI MESAJI

"Gerek ülke olarak gerekse dünya insanlığı olarak her zamankinden daha huzur ve barışa ihtiyaç duyduğumuz tartışmasızdır. Kırgınlıkların, dargınlıkların sonlandırıldığı, yerine gülümsemelerin, huzurun yaşandığı bu günlerin kalıcı olması en büyük dileğimizdir. Bayramın tadında geçmesi dileği ile tüm vatandaşlarımızın ve İslam aleminin Kurban Bayramı'nı yürekten kutluyorum."

KAMU-SEN ÇANKIRI İL TEMSİLCİSİ METİN MEMİŞ'İN
KURBAN BAYRAMI MESAJI

"Kurban Bayramı Türk milleti için iyiliklere açılan bir dönüm noktası ve hayırlarımızla birbirimize yaklaştığımız bayramlar olması temennisiyle, Müslüman Türk Dünyasına, İslam Alemine hayırlı bayramlar dilerim.."

TÜRKAV ÇANKIRI İL BAŞKANI İSA BÖLÜKBAŞI'NIN
KURBAN BAYRAMI MESAJI
 
"Seyyid Ahmet Arvasi hocamız diyor ki;
Hayretle gördüm ki, bu ülkede Türk kelimesinden ürkenler var. Yine hayretle gördüm ki, bu ülkede İslam kelimesinden ürkenler var. Ve yine ürpererek gördüm ki, bu ülkede Türk ve İslam kelimelerinin yan yana gelmesinden dehşete kapılan kişi ve çevreler var.
Türk Milliyetçileri olarak biz de diyoruz ki;
Türk kelimesinden ürkmeden, İslam kelimesinden korkmadan, Türk ve İslam kelimesinin yan yana gelmesinden dehşete kapılmadan.
Milliyetçilik, Ülkücülük, Ahlakçılık, İlimcilik, Toplumculuk, Köycülük, Hürriyetçilik ve Şahsiyetçilik, Gelişmecilik ve Halkçılık, Endüstricilik ve Teknikçilik yolunda
tek Devlet, tek Dil, tek Millet, tek Bayrak altında huzurlu bir şekilde kutlayacağımız nice bayramlara sağlıklı bir şekilde ulaşmak dileklerimle."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler