Kurşunlu da haykırdı: Şehitler ölmez vatan bölünmez

Kurşunlu da haykırdı: Şehitler ölmez vatan bölünmez

Kurşunlu ilçe merkezinde yaklaşık bin kişinin katıldığı mitingde ilçe halkı adeta tek ses oldu.

Tüm ülkeyi saran PKK terörünü kınama mitinglerinden bir benzeri de Kurşunlu'da yaşayanların yoğun katılımı ile dün gerçekleşti.
 
Terör örgütü PKK nın son yaptığı hain saldırılarda verilen şehit ve yaralılar nedeniyle tüm yurtta meydana gelen üzüntü ve öfke Kurşunlu'da da sokağa taştı.

Dün eski Öğretmenevi binası önünde saat 16,30'da başta Kurşunlu Belediye Başkanı İbrahim Doğu, Çavundur Belediye Başkanı Bayram Yukarıdere, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri temsilcileri ile yaşlısı- genci,kadını -erkeği, memuru-işçisi ve öğrencisiyle toplanan yaklaşık 1000 kişi ellerinde Türk bayrakları ve attıkları ‘’şehitler ölmez vatan bölünmez, Kurşunlu uyuma şehidine sahip çık, Türkiye bizimdir bizim kalacak" sloganlarıyla başladıkları miting yürüyüşünü Hacıbekir Mahallesi güzergahını takip ederek öğretmen evi önünde yapılan saygı duruşunu müteakip topluca okunan istiklal marşının ardından sonlandırdılar.

İBRAHİM DOĞU: HAİNLERE GEREKEN DERSİN
VERİLMESİNİ BEKLİYORUZ

Kurşunlu Belediye Başkanı İbrahim Doğuyaptığı açıklamada ”son zamanlarda iyice artan ve en son Bitlis'te 5 polisimizin, Hakkari Çukurca ve Yüksekova’da yapılan hain terör saldırılarında 24 askerimizin şehit olması, 18 askerimizin de yaralanmasına neden olan saldırıları nefretle kınıyorum. Bu saldırılar hepimizin yüreğini yakmıştır. Fakat bu tür haince saldırılar hiçbir zaman başarıya ulaşamayacak ve beklenenin aksine halkımızı daha da birbirine kenetleyecektir. Tarihimize bakıldığında bu millet her türlü zorluğun üstesinden birlik ve beraberlikle gelmesini bilmiştir. Bu hain saldırıda en yüce mertebe olan şehitlik mertebesine erişmiş olan şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, şehit yakınlarına ve yüce milletimize da baş sağlığı dilerim. Her saldırının ardından yapılan intikamları alınacak, kanları yerde kalmayacak söylemlerinin de havada kalmamasını ve hainlere gereken dersin verilmesini bekliyoruz" dedi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler