Kurşunlu doğalgaza merhaba dedi

Kurşunlu doğalgaza "merhaba" dedi

Bölgede yatırımlarını hızla sürdüren Yıldızlar Holding, Çankırı'nın en köklü ilçesi Kurşunlu'nun kaderini olumlu yönde değiştirmeye devam ediyor.

Yıldızlar Holding'in Kurşunlu'da yaptığı yatırımla Kurşunlu ilçesinin makus talihi de her geçen gün olumlu yönde değişerek devam ediyor. Son olarak ilçe merkezinde başlayan çalışmalarla doğalgaza "merhaba" denildi.

Alınan bilgiye göre önümüzdeki kış aylarında başta Kurşunlu Merkez'in bir bölümü olmak üzere, TOKİ konutları yönetimi de doğalgaza dönüşüm kararı alırsa ilçenin önemli bir bölümü doğalgaz kullanımına geçebilecek.

calisma-gaz-resim-006.jpg

İBRAHİM DOĞU: ÇALIŞMALAR HIZLA DEVAM EDİYOR

İlçe merkezinde sürdürülen doğalgaz altyapı çalışmaları ve program ile ilgili bilgisine başvurduğumuz Belediye Başkanı İbrahim Doğu "Yıldızlar Holding'in yakıt olarak kullanacağı gaz oranı Çankırı, Karabük ve Kastamonu'nun halen kullandığı gazın toplamından yüz kat fazla. Kurşunlu diğer ilçelerimize göre bölgeye yapılan önemli yatırım sayesinde böylesi bir imkandan faydalanıyor. İlçenin tamamında doğalgaz kullanımı iki yıl içerisinde tamamlanır" dedi.

TOKİ KONUTLARI DA KULLANMA ŞANSINA AHİP

Öte yandan Kurşunlu ilçesinde yapımı  tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilen yaklaşık 400 konutun da yapılacak proje değişikliği ile doğalgaz kullanımına geçebileceğine işaret eden Belediye Başkanı Doğu "Merkezi sistem üzerine katı yakıtla ısınacak olan TOKİ konutları, yönetim tarafından alınacak kararla mevcut 24 kazanın değiştirilmesiyle doğalgaz kullanımına geçmeleri mümkün" yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler