Kurşunlu insanı da kampanyaya destek

Kurşunlu insanı da kampanyaya destek

Çankırı Belediyespor'a İstanbul'dan taraftar desteği

hız kesmiyor.

Kulüp yönetimi tarafından organize edilen ve İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) ile ortaklaşa düzenlenen "18'de 18" kampanyası her geçen gün katlanarak büyüyor.

Çalışmaları yerinde sürdürmek için Çarşamba günü akşamından bu yana İstanbul'da çalışmaları takip eden Kulüp Başkanı Sevda Karaali Şireci, 2. Başkan Hakan Şireci ve yönetici Emirali Can, cuma akşamı Kurşunlu Dernekler Birliği Başkanı Serkan Küpeli ile köy dernekleri başkan ve yöneticileri ile görüştü. Toplantıya İstanbul'da yaşayan Çankırı insanının yakından tanıdığı sigortacı hanımefendi Asuman Dinçer ile Ankara'dan İstanbul'a yeni taşınan Av. Yelvi Doğan da Başkan Şireci'yi yanlız bırakmayan isimler arasındaydılar.

ÇANDEF'in Aksaray'daki merkezinde gerçekleşen ve yaklaşık üç saat süren toplantıda Başkan Şireci, kulüp yönetimini aldıkların günden bu yana geçen yaşananları üyelere kısaca aktardı. Konuşması sırasında zaman zaman duygulanan Başkan Şireci "Düzenlemiş olduğumuz kampanyanın başarıya ulaşması yönünde ter akıtan, zaman ayıran ve kampanyamıza destek olan sizlere teşekkür etmek istiyorum" diyen Şireci, hedeflenen 10 bin üyeye ulaşma yönünde izleyecekleri yöntemleri katılımcılarla paylaştı.

SERKAN KÜPELİ: KURŞUNLU İNSANI GEREKEN DESTEĞİ VERECEKTİR
Kurşunlu Dernekler Birliği Başkanı Serkan Küpeli de Sözcü18.com'a yaptığı açıklamada "İstanbul'da yaşayan Kurşunlular olarak böylesi bir çalışmanın içerisinde olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kurşunlular olarak Çankırı Belediyespor için tüm imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız. Takımın başarısı ile birlikte Çankırı'nın gururu olan ve bu gururu her geçen gün daha da artırarak büyüten Çankırı Belediyespor ve onun cefakar ve çalışkan başkanı Sevda hanıma bizlerin destek olmaması düşünülemez. Bu yıl İstanbul'un her yanı Çankırı Belediyespor bayrağı, forması ve flamalarıyla süslenecek. 18'de 18 kampanyası ile birlikte İstanbul'da Çankırı sesinin daha da gür çıkacağını düşünüyorum" dedi.

Toplantıda ÇANDEF adına Başkan Yardımcısı Ali Orduhan ve İlhan Memiş ile bazı yöneticiler de yer aldı. Toplantı günün anısına çekilen kareler ve içilen çaylarla son buldu. Başkan Şireci'nin bugün akşam Atkaracalar Dernekler Birliği ile Üsküdar'da bir toplantı yapacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler