Kurşunlu Refik Saydamda eğitim yok

Kurşunlu Refik Saydam'da eğitim yok

Okulların açılmasına kısa bir süre kala başlayan onarım çalışmalarnın tamamlanmaması öğrenci ve velilerine sıkıntılı günler yaşatıyor.

Kurşunlu ilçesi Refik Saydam İlköğretim okulunda 2011-2012 öğretim yılına kıs süre kala başlayan ek derslik ve tadilat çalışmalarının zamanında tamamlanmaması öğrenci ve velilere sıkıntılı günler yaşatıyor.

Sözcü18 Haber Merkezinin elde ettiği bilgilere göre, Kurşunlu ilçesinin köklü ilköğretim okullarından Refik Saydam'da bugün de sürdürülen ek derslik ve tadilat çalışmalarının tamamlanmaması nedeniyle eğitim-öğretime "merhaba" diyemedi.

Okulda verilmesi gereken eğitim, çalışmaların uzaması nedeniyle ilçede bulunan Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO)'ya taşıma usulü ile gerçekleştiriliyor.

Yaşanan durumdan hayli şikayetçi olan öğrenci velileri "İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün ve okul idaresinin ihmali nedeniyle yaşadığımız sıkıntının bir an önce ortadan kaldırılmasını istiyoruz" dedler.

TOKİ'DEKİ OKULA AÇILIŞ YAPILACAK

Öte yandan Kurşunlu ilçesinde projeledirilerek hayata geçirilen TOKİ konutları bölgesindeki ilköğretim okulu da önümüzdeki sıcak saatlerde açılış töreni yapılarak eğitim ve öğretime açılacak. Okulda yaklaşık 120 öğrencinin ders göreceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler