Kurşunluda adaylık yarışı kızıştı

Kurşunlu'da adaylık yarışı kızıştı

AK Parti aday adayları Dt. Şakir Kaymak ve Ruhi Şeker arasındaki yarış, parti tabanında hareketlilik sağlamakla birlikte...

AK Parti Merkez ilçe belediye başkan adayının İrfan Dinç olarak açıklanması ile birlikte gözler şu saatlerde ilçelere çevrildi.

Özellikle Çerkeş, Ilgaz, Orta ve Kurşunlu'da AK Parti tabanı heyecanla belediye başkan adayının açıklanmasını beklemekte.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği ilk bilgilere göre ilçelerle ilgili aday tespitleriinin önümüzdeki 72 saat içerisinde gerçekleşeceği bildirildi.

ŞAKİR KAYMAK: KURŞUNLU ADAYI HENÜZ BELLİ DEĞİL
AK Parti Kurşunlu Belediye Başkan adayının resmi olarak açıklanmasına saatler kala önde giden aday adaylarından Dt. Şakir Kaymak ile işadamı Ruhi Şeker arasındaki yarış kıyasıya devam ediyor.

Ruhi Şeker'in dün ilçe merkezinde taraftarlarına yaptığı 'Belediye Başkan adaylığım kesinleşti' açıklamasından sonra ilçede yaşanan siyasi hareketlilik, Dt. Şakir Kaymak'ın sabah saatlerinde İl Başkanı Salim Çivitcioğlu ile yaptığı görüşme sonrasında farklı bir seyir aldı. Kaymak görüşmeden çıktıktan sonra yaptığı açıklamada "İl Başkanımızla biraz önce yaptığım görüşmeye göre ilçe adayları henüz belli değil. En erken salı veya çarşamba günü belli olması bekleniyor." dedi.

RUHİ ŞEKER: KURŞUNLU'DA ADAY BENİM
Sabah saatlerinde kendisine telefonla ulaştığımız AK Parti Kurşunlu Belediye Başkan aday adayı Ruhi Şeker "Kurşunlu belediye başkan adayı olarak açıklanacağımı söyleyebilirim. Kurşunlu'nun kaderi böylece değişmiş olacak. İbre benden yana. İnşallah hep birlikte Kurşunlu'nun kaderini değiştireceğiz" dedi.

ILGAZ'DA MEHMED ÖZTÜRK İDDİALI
AK Parti Ilgaz belediye başkan aday adayları arasında Halit Uğurlu ve Mehmed Öztürk arasındaki amansız yarış hız kesmeden sürüyor.

Sözcü18'e konuşan Mehmed Öztürk "Kesin aday açıklamasını merakla bekliyoruz. Sokaktaki vatandaş biz aday adaylarından daha fazla heyecan içerisinde. Ilgaz'ın kaderine önemli katkı sağlayacak olan resmi aday açıklaması ile birlikte 30 Mart seçim sonuçları da netleşir diye düşünüyorum" derken, isminin açıklanmasını da beklediğini sözlerine ekledi.

ORTA'DA RECEP KOÇAK BEKLEMEDE
Orta'da AK Parti aday adayları arasında son günlerde isimleri ilk sıralarda anılan mevcut başkan Recep Koçak ile Bayram Yavuz Onay'daki heyecanlı bekleyiş sürüyor.

Başkan Recep Koçak süreçle ilgili olarak yaptığı açıklamada "Saadet Partisi ile seçime girdiğimde yüzde 51 oy alarak belediye başkanı seçildim. AK Parti ile seçime girersem bu oranı yüzde 60'a çıkartacağımı düşünüyorum. Orta ilçesinde seçimin sonucunu geniş aileler tayin eder. Bekleyip göreceğiz" demekle yetindi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
48 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler