Kurşunlu'da silahlı-bıçaklı kavga

Kurşunlu'da silahlı-bıçaklı kavga

Öğle ezanı okunurken yaşanan olayda 2 kişi yaralandı.

Çankırı - Kurşunlu'da bugün yaşanan olayda bıçak ve silah konuştu. Henüz nedeni bilinmeyen bir tartışma sonucu çıkan olayda 2 kişi yaralandı.

Sözcü18 Haber merkezinin elde ettiği ilk bilgilere göre öğle namazı için cami çevresinde bulunan AK Parti ilçe yönetim kurulu üyesi Erol Demiröz (58)'e arkadan yaklaşan Nurullah Özdemir bıçakla 3 kez saldırdı. Aldığı darbelerle yaralanan Demiröz belindeki silahı çıkararak Özdemir'i ayağından tek kurşunla vurdu. Olay yerine gelerek müdahalede bulunan polis Erol Demiröz'ün elinden silahı aldıktan sonra ayağından yaralı Nurullah Özdemir elindeki bıçakla Demiröz'ü bir kez daha yaraladıktan sonra polis tarafından etkisiz hale getirildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Demiröz'ü Çankırı Devlet Hastanesi'ne kaldırırken, silahla yaralanan Nurullah Özdemir de Karatekin Hastanesinde tedavi altına alındı.

Her iki yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma da sürdürülüyor.

BIÇAKLANAN DEMİRÖZ, MİLLETVEKİLİ FİLİZ'İN AKRABASI
Öte yandan haber merkezimize ulaşan bir bilgiye göre bıçakla yaralanan AK Parti Kurşunlu İlçe Yönetim Kurulu üyesi Erol Demiröz'ün Çankırı milletvekili Hüseyin Filiz'in akrabası olduğu iddia edildi.

MİLLETVEKİLLERİ HASTANEDE ZİYARET ETTİLER
Bıçakla yaralanan AK Parti Kurşunlu İlçe yönetim kurulu üyesi Erol Demiröz'ü, Çankırı milletvekilleri Av. İdris Şahin ve Hüseyin Filiz ile Belediye Başkanı İrfan Dinç tedavi gördüğü Devlet Hastanesinde ziyaret ederek 'geçmiş olsun' dileklerini ilettiler.

eroldemiroz-hastaneziyareti-idrissahin-sozcu-resim-03.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler