Kurşunlunun Sumucak ve Çukurca köylerine yas düştü

Kurşunlu'nun Sumucak ve Çukurca köylerine yas düştü

Dün (5 Haziran 2010 Cumartesi) Eskişehir'in

Sivrihisar İlçesi yakınlarında bariyerlere çarpıp takla atan minibüste 3 kişi yaşamını kaybetmiş ve bir kişi yaralanmıştı.

Sivrihisar-Afyonkarahisar karayolunun 18'nci kilometresinde meydana gelen trafik kazasında Mesut Baykara (33) idaresindeki 06 BR 95 plakalı minibüs yol kenarındaki bariyerlere çarpıp takla atarak devrilmiş ve kazada minibüs içerisinde bulunan Fatih Kalelioğlu (23), Halil Kibaroğlu (29) ve sürücü Mesut Baykara olay yerinde yaşamlarını yitirmişti.

Ulusal medyada yer alan bu haber bizim de “Türkiye Gündemi” sayfalarımızda yer almış, okuyucusuyla buluşmuştu.
Minübüste yaşamlarını yitiren isimlerden 2’si Kurşunlu’nun köylerinden. Fatih Kalelioğlu Sumucak, Halil Kibaroğlu ise Çukurca köyünden.

Kaza haberinin duyulmasından sonra Sumucak ve Çukurca köylerine ateş düştü. Bir GSM şirketinde teknisyen olarak çalışan Fatih Kalelioğlu ve Halil Kibaroğlu, Afyonkarahisar’da yaptıkları bir çalışmadan Ankara’ya dönüş yolunda ölümü yaşadılar.

Cenazelerin morgdan alınmasından sonra Fatih Kalelioğlu Sumucak köyünde, Halil Kibaroğlu ise Çukurca köyünde sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

Fatih Kalelioğlu’nun Kurşunlu Dernekler Birliğinin düzenlediği futbol turnuvasında Sumucak futbol takımında forma giydiği ve bugün (6 Haziran 2010 Pazar) çeyrek final karşılaşmalarının oynanacağı maçlar içerisinde bulunan A Grubu Dumanlı – Sumucak maçı ileri bir tarihe ertelendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler