Kurucu Heyet başkanlığına Mehmet Güneş seçildi

Kurucu Heyet başkanlığına Mehmet Güneş seçildi

ÇANDEF'in omurgasını teşkil eden köy dernekleri birliklerinden yedincisi oluşturuldu. Kurucu Heyet Başkanlığına işadamı Mehmet Güneş seçildi.

ÇANDEF'in varlığında birinci derecede önemli bir rol üstlenmiş olan altı Köy Dernekleri Birliğine son olarak Orta Köy Dernekleri Birliği de katıldı.

26 Aralık Pazar (dün) İkitelli'de düzenlenen yemekli toplantıda bir araya gelen 18 Orta Köy Derneği yönetici ve temsilcisi yaptıkları seçimle kurucu başkanlığa Mehmet Güneş'i seçti.

ÖZENÇ: DEĞİŞİM BAŞLADI
Geçtiğimiz hafta yapılan olağanüstü kongre ile ÇANDEF Başkanlığına seçilen Ömer Lütfi Özenç toplantı ile ilgili olarak Sözcü18'e yaptığı değerlendirmede "Toplantıya katılan hemşerilerimi oldukça heyecanlı gördüm. Bu sevindirici bir durum. Kendileri de böylesi bir oluşumun beklentisi içerisindelermiş. Gönüllerden geçenlere tercüman olduğumuz için sevinçliyim" dedi.

Özenç, açıklamasını şöyle sürdürdü: "İstanbul'da yaşayan Çankırılıların örgütlü olarak hareket edebilmesine yönelik çalışmalarımıza yoğun bir programla başladık. Daha önceden tespit ettiğimiz gibi Orta Köy Dernekleri Birliğinin oluşumu için 18 köy derneği yöneticisi veya temsilcisi ile ilk kez bir araya geldik. Dünkü toplantıdaki heyecana baktığım zaman, önümüzdeki süreçte Orta Dernekler Birliğinin ÇANDEF çatısı altında önemli işlere imza atacağını düşünüyorum.

İstanbul'da yaşayan her Çankırılı öncelikli olarak köy derneğine üye olma ile birlikte 39 ilçede oluşturacağımız derneklere de üye olacaklar. Böylelikle köy dernekleri ile birlikte yaşadıkları ilçelerde daha etkin ve güçlü organizeler oluşacak."

KURUCU YETKİSİ MEHMET GÜNEŞ'TE
Toplantı yapılan değerlendirmeler ile birlikte halen ÇANDEF Yönetim Kurulu Üyesi olan Mehmet Güneş'e Orta Dernekler Birliğinin kurucu heyeti kurma yetkisi verildi.

Güneş, yaptığı teşekkür konuşmasında; geçmişten bu güne geliş hikayesini anlattı. Kendisine verilen bu görevi ekibiyle beraber en üst seviyeye taşımak için elinden geleni yapacağını ve Orta Dernekler Birliklerinin ÇANDEF çatısı altındaki en etkili, başarılı ve çalışkan ekip olacağını söyledi. Şu ana kadar birçok yapıya destek verdiklerini ve bundan sonra da destek vereceklerini açıkladı. Güneş; "Gizlenen Ortalı iş adamlarını bulacağız. Onları da Ortalıyım ve Çankırılıyım deme keyfini yaşamalarını istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler