Kuşum Aydın gitti Cicim Aydın geldi!

"Kuşum Aydın" gitti "Cicim Aydın" geldi!

'Kuşum Aydın' yok artık... Kuşum Aydın gitti,

yerine "Cicim Aydın" geldi... Yaptığı sabah programları ile ekranların sevilen ismiyken bir anda gözlerden kaybolan Aydın iki sene sonra HABERTÜRK'te izleyicilerle buluştu. Türkiye'den ve ekranlardan uzak kaldığı iki sene boyunca hakkında çıkan dedikodulara sitem eden Aydın, Saba Tümer'e içini döktü.

HİÇ DOSTUM YOKMUŞ
Anneannesinin ölümünden çok etkilendiğini söyleyen Aydın, her şeyi geride bırakıp Hollanda'ya gitmiş. Orada bir de ev satın almış ancak evde fazla kalamadan Almanya'ya gitmiş. Bu arada da hakkında "Öldü, cinayet işledi, evlendi" gibi pek çok dedikodu yayılmış. Bu haberlere çok öfkelenen Aydın, "İki sene ayrı kaldım, hiç dostum olmadığını gördüm. Çok değiştim, artık herkese 'Ah canım' yok" dedi.

BİR TEK ANNEM KALDI
Babası kansere yenik düşen Aydın, 1 yıla yakın Türkiye'de olduğunu ve bu sürede babasıyla ilgilendiğini söyledi. Babasının hastalığı sırasında da hakkındaki asılsız haberlerin yazılmaya devam ettiğini söyleyen Aydın, "Ben babamın başındayken onlar hala Hollanda'da olduğumu yazıyorlardı. 7-8 aydır burdayım, kimsenin haberi yok. Onlar habire yazıyorlar." dedi. Babasının ölümünde bu dedikoduların da etkisinin olduğunu söyleyen Aydın, "Bir tek annem kaldı" dedi. (Kaynak: medyakafe.com)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler