Kütahyada feci kaza: 6 can kaybı

Kütahya'da feci kaza: 6 can kaybı

Kütahya - Afyonkarahisar karayolunun 30. km. sinde iki otomobilin çarpışması sonucu 6 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Kütahya'da iki otomobilin çarpışması sonucu 6 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde ise fabrika işçilerini taşıyan servis midibüsü ile kum yüklü kamyonla çarpıştı; kazada 26 işçi yaralandı.

Kütahya-Afyonkarahisar karayolunun 30. kilometresinde, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 07 NOD 38 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak devrildi. Savrulan otomobil, karşı yönden gelen ve sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 43 AU 340 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, 6 kişi öldü, 6 kişi de yaralandı. Kaza nedeniyle karayolunda trafik kontrollü olarak verilmeye başladı.
 
Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
 
İzmir'de servis midibüsü kaza yaptı: 26 işçi yaralandı
 
İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde fabrika işçilerini taşıyan servis midibüsü ile kum yüklü kamyonun çarpışmasıyla meydana gelen kazada 26 işçi yaralandı.
 
Kaza, saat 17.00 sıralarında Kemalpaşa ilçesinin Ansızca mevkiinde meydana geldi. İzmir istikametinden Manisa'nın Turgutlu ilçesine giden Coşkun Özen yönetimindeki 45 ZB 4136 plakalı işçi servisi ile tali yoldan anayola çıkan Mikhail Algan'ın (48) kullandığı 35 AT 0023 plakalı kamyon çarpıştı. Kazada ilk belirlemelere göre 26 işçi yaralandı. Kaza yerine gelen ambulanslarla yaralılar Kemalpaşa Devlet ve Bornova Trafik hastanelerine götürülüp tedaviye alındı.
 
Ambulans helikopter çağrıldı
 
Midibüs şoförü Coşkun Özen, sıkıştığı yerden kurtarılmaya çalışılırken, bir yandan da İzmir'den ambulans helikopter istendi. Yaklaşık 40 dakika süren çalışmadan sonra Özen, araç içinden çıkarılıp, Ankara asfaltına inen ambulans helikoptere taşındı. Özen, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülüp tedaviye alındı. Kaza nedeniyle Ankara-İzmir Karayolu yarım saat trafiğe kapandı. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler