Kütahya'da kaza: 1 ölü

Kütahya'da kaza: 1 ölü

Kütahya’da 19 yaşındaki Yasemin Güngör, yolun karşısına geçmek isterken yakınlarının gözü önünde feci şekilde yaşamını yitirdi. Minibüs, 100 metre genç kızı kaputun üzerinde götürdü...

Kaza, saat 20.30 sıralarında Kütahya-Tavşanlı karayolunun 25’inci kilometresindeki Köprüören Köyü kavşağında meydana geldi. Kütahya’dan Köprüören Köyüne gitmek için Tavşanlı minibüslerine binen Yasemin Güngör, Köprüören Köyü kavşağında araçtan indi. Yasemin Güngör’e kendisini beklemekte olan yakınlarının bulunduğu yolun karşısına geçmek istediği sırada Tavşanlı istikametinden gelip, Kütahya istikametine giden Fatih Benli yönetimindeki minibüs çarptı. 

MİNİBÜS 100 METRE KAPUTUN ÜZERİNDE GÖTÜRDÜ
Minibüsün yaklaşık 100 metre kadar kaputun üzerinde götürdüğü Yasemin Güngör daha sonra yol kenarına savruldu. Güngör olay yerine hayatını kaybetti. Yakınları, gözlerinin önünde meydana gelen kaza nedeniyle sinir krizleri geçirip gözyaşı döktü. Yasemin Güngör’ün cesedi otopsi için Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Minibüs sürücüsü Fatih Benli Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınırken, kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler