Kutlugünden Yenimahallede Ege rüzgarı

Kutlugün'den Yenimahalle'de Ege rüzgarı

MHP Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Devran Kutlugün düzenlediği konserle Yenimahallelilerle buluştu.

Yerel seçimlere kısa bir süre kala çalışmalarını hızlandıran MHP Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Devran Kutlugün, dün akşam organize ettiği Batıkent Vedat Dalokay Parkı’nda Yenimahalleli'ye unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı. MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri,  MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Mevlüt Karakaya, MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, MHP Kazan Belediye Başkan Adayı Fazıl Köremezli’nin de katıldığı konsere “Andımızın” okunması damga vurdu.
 
Ünlü sanatçı Ege’nin şarkılarıyla coşturduğu konserde, Devran Kutlugün konser alanında Yenimahallelilere seslendi. Kutlugün konuşmasında “Cumhuriyet sadece yeni Türk devletinin yönetim biçiminin adı değildir. Cumhuriyet aynı zamanda, Türk milletinin geleceğe ilişkin hedeflerinin, ümitlerinin, beklentilerinin de sembolüdür, bunların da ifadesidir. Biz, işte bunun için Cumhuriyet'imize dört elle sarılıyor, var gücümüzle onu yaşatmak için mücadele ediyoruz” dedi. Cumhuriyetin milyonlarca şehidin kanı, canı üzerine kurulduğunu ifade eden Devran Kutlugün; “Cumhuriyet, verebileceğimiz her şeyi verdikten, kaybedebileceğimiz herşeyi kaybettikten sonra, insanıyla, toprağıyla elimizde kalan her şeyin adıdır. Onun için Cumhuriyetin kazanımlarından geriye gidecek hiçbir şeye, hiçbir adıma razı olamayız, olmayacağız. Buna teşebbüs edenlere dünyayı dar etmeye yeminliyiz” şeklinde konuştu.
 
MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prf. Dr. Mevlüt Karakaya ise, Kutlugün’ün çok nitelikli, değerli bir insan olduğunu söyleyerek, Yenimahalleliler'den Devran Kutlugün’e sahip çıkmalarını istedi.  
 
'Birlik Beraberlik ve Cumhuriyet Konseri'nde yer alan sanatçılar sırasıyla Mahmut Tülek, Ertuğrul Doğan ve Ege sahne aldı. Yenimahalleliler'in coşkuyla katıldığı konser de Devran Kutlugün’ün geçtiğimiz günlerde başlatmış olduğu “Ağaç Kesme, Ağaç Dik” kampayasına konser alanında devam edildi. Yenimahallelilere Vedat Dalokay parkında 2 bine yakın çam fidesi armağan edildi.
 
Konser sonunda Devran Kutlugün ve beraberindeki kalabalık “iktidar dileği” ile yüzlerce dilek fenerini gökyüzüne bıraktı.
 
mhp-yenimahalle-kutlugun-egekonseri-sozcu-resim-09.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler