Leyla ile Mecnun dizisinde şok!

'Leyla ile Mecnun' dizisinde şok!

Köksal Engür, uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla eşi Jale Engür’le birlikte gözaltına alındı.

Leyla ile Mecnun dizisinde Ak Sakallı Dede'yi canlandıran Köksal Engür uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla gözaltına alındı

Köksal Engür, uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla eşi Jale Engür’le birlikte gözaltına alındı. Oyuncunun evinde 1300 gram esrar ve hassas terazi bulundu.
 
Narkotik ekipleri alınan ihbar üzerine çalışma başlattı. Yapılan telefon takibine “Leyla ile Mecnun” dizisinin Ak Sakallı Dede’si Köksal Engür de takıldı. Eşi Jale Engür’le birlikte uyuşturucu sattığı iddia edilen Engür’ün evine dün sabah saatlerinde baskın yapıldı. Evde paketler halinde 1300 gram esrar ve hassas terazi bulundu. Ekipler, Köksal Engür’ün gözaltına alınmasından sonra ayrı yaşadığı eşi Jale Engür’ün Beyoğlu’ndaki evine girdi. Jale Engür de gözaltına alındı. Engür çifti, sağlık kontrollerinin ardından emniyete götürüldü. Köksal Engür ve eşi Jale Engür “uyuşturucu ticareti yapmak”la suçlanıyor. Operasyonda yakalanan diğer zanlılar da dört gün sorgulandıktan sonra İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na sevk edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler