Leyla ile Mecnun Gezi kurbanı mı?

Leyla ile Mecnun 'Gezi' kurbanı mı?

Gezi Parkı'ndaki protestolara destek verdiği bilinen TRT'nin sevilen dizisi Leyla ile Mecnun'un yayından kaldırılacağı iddia edildi.

Gezi protestoları sırasında sık sık gündeme gelen ve gaz maskeli görüntüleri objektiflere yansıyan Leyla ile Mecnun'un oyuncuları, hatta protestolar ile ilgili bir video bile çekmişler ve bu video çok kısa bir süre zarfında sosyal paylaşım sitelerinde yayılma başarısını göstermişti. Sevilen dizi ile ilgili bu sefer de Cengiz Semercioğlu'ndan gelen bir iddia ise oldukça tartışılacağa benziyor.
 
Set başlangıç tarihi 15 Ağustos olarak belirlemişti. Çekimlere günler kala TRT’den hâlâ konuyla ilgili Eflatun Film’e herhangi bir açıklama yapılmış değil. Belirsizliğin bu kadar güçlü olmasının en büyük nedeni de Gezi Parkı olaylarından sonra dizinin tekrarlarının TRT’den kaldırılması.
 
Dizinin tekrarlarını uzun bir süredir yayınlanmadığı bilinen TRT'nin bu hamlelerinin ardından, genel yönetmen Onur Ünlü'nün geçtiğimiz günlerde dizi ekibiyle bir toplantı yaptığı ve dizinin akıbetinin belli olmadığını söylediği iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler