Leyla ile Mecnuna geçit yok!

Leyla ile Mecnun'a geçit yok!

Sen misin eyleme giden?!

Yapımcılığını Eflatun Film'in üstlendiği TRT'nin sevilen dizisi Leyla ile Mecnun yayından kaldırıldı.
 
Dizinin  yapımcısı film şirketi Facebook sayfasından şu açıklamayı yaptı:        
 
"Yapımcılığını üstlendiğimiz Leyla ile Mecnun adlı dizinin yayından kaldırıldığı TRT yönetimi tarafından şirketimize bildirilmiştir. Emeği geçen herkese; özellikle de seyircilerimize herşey için çok teşekkür ederiz."
 
Leyla ile Mecnun dizisi oyuncuları daha önce Gezi Parkı eylemlerine destek vermişti. Oyuncular Gezi Parkı'nda çektikleri bir videoyu internet üzerinden izleyicileri ile paylaşmıştı.
 
TRT yetkilileri ise konuyla ilgili şunları söyledi:
 
“Dizinin yayından kaldırılıp kaldırılmayacağına gelecek hafta karar verilecek. Konuyla ilgili dizinin yapımcısı Onur Ünlü’yü Ankara’ya davet ettik. Dizinin reytinglerinin giderek düştüğünü kendisine söyledik. Ancak ilginçtir, dizi internette ertesi gün inanılmaz izleniyor ancak kimse TRT’de izlemiyor. TRT’de diziyi nasıl izletebilirizi Onur Ünlü ile konuştuk. Şu anda değerlendirme aşamasındayız. Dizinin yayından kaldırılıp kaldırılmayacağına gelecek hafta karar verilecek.”
 
TAYLAN'DAN AÇIKLAMA
Dizi oyuncusu Ahmet Mümtaz Taylan Twitter'dan yaptığı açıklamada, TRT'nin dizinin bitirildiğini Eflatun Film'e ilettiğini söyledi.
 
Taylan, "TRT Leyla & Mecnun'un bitirildiğini Eflatun Filme iletti. Desteğiniz için seyircimize gönülden teşekkürler. Her şey olur, her şey geçer!.." ve "L&M'severler; olağanüstü mesajlarınız için teşekkürler. Keşke işimizin tabiatına uygun biçimde vedalaşabilseydik ama hayat böyle. İyilikler!" ifadelerini kullandı.
 
4 FARKLI BAŞLIKLA TT OLDU
Leyla ile Mecnun'un yayından kaldırılmasının ardından diziseverler sosyal medyada tepkilerini dile getirdi.
 
Mesajlar Leyla, TRTyeSoruyorum, Mecnun'u ve leylailemecnunsuz hastag'i ile TT listesine girdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler