Lider Başkentte kayıp - İZLE

Lider Başkent'te kayıp - İZLE

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasının açılış mücadelesinde Fenerbahçe, deplasmanda Gençlerbirliği ile berabere kaldı...

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasının açılış mücadelesinde Fenerbahçe, deplasmanda Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kaldı.

Karşılaşmada iki takım da etkisiz bir futbol sergilerken hem Fenerbahçe, hem de Gençlerbirliği yakaladığı az sayıda net gol pozisyonundan faydalanamadı. Öte yandan Fenerbahçe'de Emre'nin, Gençlerbirliği'nde ise Azofeifa'nın birer şutu direğe çarpıp oyun alanında kaldı. Karşılaşmanın 2. yarısına da takımlar ilk yarıdaki oyun karakterleriyle başladılar; Fenerbahçe her atakta Ale'i ararken, Gençlerbirliği kaptığı topları hızla ceza alından gol bölgesine taşımaya çalıştı. Her iki takım da kapanan rakip defansı yan toplarla açmaya çalışırken, bunun sonucunda ikinci yarının ilk 15 dakikası pozisyon açısından oldukça ''fakir'' geçti. Bu sonucun ardından lider Fenerbahçe ligde 25 puana yükselirken Gençlerbirliği ise puanını 16'ya çıkarttı.

Gençlerbirliği ve Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 12. haftanın açılış maçında Ankara'da karşı karşıya geldi.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Gençlerbirliği maçı için belirlediği 19 kişilik kadroya, Mehmet Topuz, Serkan Kırıntılı Dia ile sarı kart cezalısı Bekir İrtegün ile Orhan Şam'ı almadı.

Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği maçı kadrosunda 11. haftadaki Eskişehirspor karşılaşması kadrosundan farklı olarak Zigler, Özer, Cristian ve Selçuk ilk 11'de kendilerine yer bulan isimler oldu.

GENÇLERBİRLİĞİ: 0 - FENERBAHÇE: 0

STAT: 19 Mayıs
HAKEMLER: Halis Özkahya, Baki Tuncay Akkın, Selçuk Kaya

GENÇLERBİRLİĞİ: Ramazan, Cem Can, Kulusic, Aykut, Mehmet Sedef, Hurşut  (Dk. 83 Mununga) Özgür, Azofeifa, Erdal  (Dk. 63 Oktay), Soner  (Dk. 90 2 Zec), Tum
TEKNİK DİREKTÖR: Fuat Çapa

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Bilica, Yobo, Ziegler, Özer (Dk. 75 Semih), Selçuk, Emre, Caner (Dk. 65 Uğur), Alex, Bienvenu  (Dk. 84 Stoch)
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

SARI KARTLAR: Dk. 61 Bienvenu (Fenerbahçe)

kaynak: haberturk.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler