Limon yüzünden canından oldu!

"Limon" yüzünden canından oldu!

Başkent'in Pursaklar ilçesinde işlenen cinayete kurban giden Nurullah Alabay, Kızılırmak ilçesi Karamürsel köyü nüfusuna kayıtlı.

Ankara'da geçtiğimiz hafta cumartesi gecesi çiğ köftecide limon isteme yüzünden çıkan bıçaklı kavga ölümle sonuçlandı.

İddiaya göre, Pursaklar’da geride bıraktığımız cumartesi gecesinin ilerleyen saatlerinde çiğ köfte yemek isteyen Çankırı - Kızılırmak ilçesi Karamürsel köyü nüfusuna kayıtlı amca çocukları Nurullah Alabay (30) ve Emrah Alabay girdikleri çiğköftecide verdikleri siparişin yanına limonların az konulması nedeniyle dükkandan ayrılıyorlar. Yakınlardaki benzer başka bir çiğköfteciden istedikleri şekilde alışveriş yapan kuzenlerin önünü siyah bir mercedes ve içlerinde kimlikleri tespit edilemeyen şahıslar kesiyor ve tartışma başlıyor.
 
30 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI, 2 KİŞİ TUTUKLANDI
Çıkan kavgada ağır yaralanan Nurullah Alabay, kaldırıldığı Numune Hastanesinde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken kardeşi Cem Alabay ve amcaoğlu Murat Alabay da aynı olayda yaralandı. Olaya karıştığı iddia edilen 30’a yakın kişi, gözaltına alındı.
 
Nurullah Alabay’ı öldürdüğü ileri sürülen Tevfik İ. ve Özgür K. tutuklanırken, diğer kişiler ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.
 
Bıçaklanarak yaşamını yitiren Nurullah Alabay, Kızılırmak'a bağlı Karamürsel köyünde toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler