Liseli kız bıçakla katliam yaptı

Liseli kız bıçakla katliam yaptı

İstanbul'da 17 yaşındaki liseli kız 2 kişiyi bıçaklayarak öldürdü...

Olay, Karadeniz Mahallesi Menderes Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre lise öğrencisi T. C., Azeri uyruklu Reyhan Necefova ve kızı Günay Hüseynzade'nin evine misafirliğe gitti. Reyhan Hüseynzade ve T. C. arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma sırasında T. C., yanındaki taşıdığı bıçakla Reyhan Hüseynzade’yi sırtından bıçakladı.

ÇEVRESİNDEN YARDIM İSTEDİ
 
Günay Hüseynzade ise annesinin bıçaklanmasının ardından bağırarak komşulardan yardım istedi. T. C. Günay Hüseynzade'yi de bıçaklamaya başladı. Boğazından ve göğsünden bıçaklanan Günay Hüseynzade de kanlar içinde yere yığılırken, T.C. evden çıkarak kayıplara karıştı. Sesleri duyan komşular eve geldiklerinde anne kızın kanlar içinde yerde yattığını gördü. Komşular olayı hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Anne-kız ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Reyhan Necefova götürüldüğü Özel Bahat Halk Hastanesinde, Günay Hüseynzade de Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Komşularını bıçakladıktan sonra kayıplara karışan T.C. bir süre sonra Polis Merkezine teslim oldu.
 
Reyhan Necefova'nın cenazesi Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılırken, kızı Günay Hüseynzade’nin cesedi ise Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morguna kaldırıldı. Reyhan Necefova'nın eşinin TIR şoförü olduğu, iş için Ankara'ya gittiği haberi de Ankara'da aldığı öğrenildi.
 
TARTIŞMA ÇOCUK KAVGASI YÜZÜNDEN ÇIKMIŞ
 
Gaziosmanpaşa’da anne ile kızının ölümüyle sonuçlanan tartışmanın 9 yaşındaki iki çocuğun kavgası yüzünden çıktığı belirlendi.
 
9 yaşındaki iki çocuğun mahalle kavgasına ablaları Günay Hüseynzade ile T.C., de karıştı. Bir süre sonra kavga, Günay Hüseynzade’nin ikinci evliliğini yapan annesi Reyhan Necefova ve kardeşi ile yaşadığı evin kapısına taşındı. Görgü tanıklarının ifadelerine göre olayda hayatını kaybeden anne Reyhan Necefova, diğer çocuğun annesi Tuğba C.’ye yumruk attı. Annesi Tuğba C.’nin yumruk yemesi üzerine yanına bıçak alan T.C., Reyhan Necefova’yı sol göğüs altı ve sol kasık bölgesinden, ilk evliliğinden kızı Günay Hüseynzade’yi ise sırtından bıçaklayarak öldürdü.
 
EVLİLİK HAYALLERİ KURUYORDU
 
Gaziosmanpaşa’da 15 yaşındaki T.C.’nin bıçaklayarak öldürdüğü 22 yaşındaki Günay Hüseynzade’nin birkaç ay önce nişanlandığı ve oturma izni için gerekli işlemleri yapmak üzere dün akşam annesiyle birlikte Azerbaycan’a gitmeyi planladıkları öğrenildi.
 
AZERBAYCAN’A GİDECEKLERDİ
 
Anne-kızın, evlerine yakın bir tekstil firmasında çalışarak geçimlerini sağladıkları öğrenildi. Tekstil firmasının sahibi, öldürülen anne ve kızın birkaç ay önce çalışmaya başladıklarını belirterek, "Günay çok sessiz bir kızdı. Kimseye zararı yoktu. Annesi de burada çalışıyordu. Yakın zamanda nişanlanmıştı. Ama evlilik ve oturma izni için gerekli belgeleri almak için Azerbaycan’a gidecekti. Ülkesinden oturma izni alacaktı. Annesi akşam saat 17:30’a kadar burada çalıştı. Eve gittikten bir süre sonra ikisinin de yaralandıkları ve hastaneye kaldırıldıkları haberi geldi" diye konuştu.
 
"KÖTÜ ALIŞKANLIK EDİNMEYE BAŞLADI"
 
T. C.’nin bir sınıf arkadaşı ise, okula düzenli olarak gelmediğini belirterek, "6. sınıftan sonra okula gelmemeye başladı. Daha sonra sınıfı değişti. Kötü arkadaşlıklar edinmeye başladı. Dün kavga yaptığını duydum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler