Liverpool Arsenal'i dağıttı

Liverpool Arsenal'i dağıttı

Premier Lig'de haftanın ilk maçında tarihi bir sonuç ortaya çıktı. Liverpool, ilk 20 dakikasında 4 gol bulduğu karşılaşmada lider Arsenal'e 5-1'le geçti.

Anfield Road'taki mücadelenin henüz 55. saniyesinde Skrtel'in golüyle öne geçen Kırmızılar, 9. dakikada aynı oyuncuyla farkı ikiye çıkardı. Bu gollerle hızını artıran Liverpool, 16. dakikada Mesut'un hatası sonucu başlayan atağın sonunda Sterling ile 3. golü buldu ve rahatladı. Ancak Liverpool'un hızını bu gol de kesmedi. İlk 20 dakikada 7 pozisyon bulan Kırmızılar, Sturridge ile farkı 4'e çıkardı. İlk yarı bu skorla tamamlanırken, Sterling, 2. yarının başında skoru 5-0'a taşıdı.

Son sözü ise 72. dakikada Arteta'nın penaltısı söyledi ve karşılaşma 5-1 sona erdi. Uzun süre sonra rakibini mağlup eden Liverpool, 1964'ten bu yana ilk kez rakibine 5 gol atmış oldu.

LİVERPOOL: 5 - ARSENAL: 1

STAT: Anfield Road

LİVERPOOL: Mignolet, Kolo Toure, Aly Cissokho, Martin Skrtel, Jonathon Flanagan, Steven Gerrard, Philippe Coutinho, Jordan Henderson, Luis Suarez, Daniel Sturridge, Raheem Sterling
TEKNİK DİREKTÖR: Brendan Rodgers

ARSENAL: Wojciech Szczesny, Bacary Sagna, Per Mertesacker, Laurent Koscielny, Nacho Monreal, Mikel Arteta, Jack Wilshere, Mesut Özil, Santi Cazorla, Olivier Giroud, Alex Chamberlain
TEKNİK DİREKTÖR: Arsene Wenger

GOLLER: Dk: 1,10 Skrtel, Dk: 12 58 Sterling, Dk: 20 Daniel Sturridge, 69 Arteta

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler