Liverpool Rooneye yenildi

Liverpool Rooney'e yenildi

Manchester United ile Liverpool, Old Trafford'da karşı karşıya geldi.

Ev sahibi ekip Manchester United Rooney'nin 47 ve 50. dakikalarda attığı golle Liverpool'u 2-1 mağlup etti.

Ev sahibi Manchester United karşılaşmaya De Gea, Rafael, Ferdinand, Evans, Evra, Valencia, Scholes, Carrick, Giggs, Rooney, Welbeck 11'i ile başlarken konuk ekip Liverpool ise Reina, Johnson, Agger, Skrtel, Enrique, Gerrard, Spearing, Henderson, Downing, Kuyt ve Suarez 11'i ile sahadaki yerini aldı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Liverpool Glen Johnson ile gole yaklaştı. Glen Johson çerçeveyi bulan bir vuruş yaptı, fakat top kale çizgisini geçemedi.

31. dakikada Scholes ile etkili gelen Manchester United bu pozisyondan yararlanamadı. Giggs'in harika ortasına kale ağzından güzel bir kafa vuruşu yapan Scholes, Reina'yı geçemedi.

İlk yarının ilerleyen dakikalarında gol sesi çıkmayınca iki takımda soyunma odasına 0-0 eşitlikle gitti.

FARKI 2'YE ÇIKARDI
İkinci yarıya etkili başlayan Manchester United 47. dakikada Wayne Rooney'nin attığı golle 1-0 öne geçti. Giggs soldan korneri kullandı. Savunmadan seken topta Rooney bomboş kaleye yolladı topu. Bu golden 3 dakika sonra golcü oyuncu bir kez daha sahneye çıktı ve farkı 2'ye çıkaran golü kaydetti.

Manchester United 59. dakikada Rooney ile üçüncü gole çok yaklaştı. Valencia'nın başlattı atakta topla buluşan Rooney çok net pozisyonda dışarıya vurdu topu.

Liverpool 80. dakikada Suarez ile umutlandı. Charlie Adam'ın nefis ortasını Ferdinand harika indirdi. Topla buluşan Suarez basit bir vuruşla topu ağlara gönderdi:2-1.

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında başka gol olmazken Manchester United bu önemli karşılaşmada Liverpool'u 2-1 mağlup etti.

Bu sonuçla Manchester United puanını 58'e yükseltirken Liverpool haftayı 39 puanla kapattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler