Maçtan sonra olay - İZLE

Maçtan sonra olay - İZLE

Fenerbahçe-Trabzonspor maçından sonra kavga çıktı...

Fenerbahçe-Trabzonspor maçından sonra iki takım futbolcuları arasında kavga yaşandı.
 
Fenerbahçe'nin yedek futbolcusu Selçuk Şahin, Trabzonspor kalecisi Onur ile gerginlik yaşandı. Olaya Fenerbahçe'den Bekir ve Volkan ile Trabzonsporlu Zokora da karıştı.
 
Kavga, araya girenlerin çabalarıyla yatıştırılırken, tribünlerde de olaylar yaşandı...
 
TRABZONSPOR BAŞKANI HACIOSMANOĞLU'NUN ARABASINA SALDIRI
Maç sonrası özel aracıyla otoparktan çıkmaya çalışan Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun aracı, Fenerbahçeli taraftarlar tarafından şişe yağmuruna tutuldu. Polisin önlem alması sonucu araç, yeniden otoparka yönlendirildi. Polis, olay yerinde güvenlik önlemlerini artırmış, olayların dinmesi bekleniyor.
 
Ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Hacıosmanoğlu ile bazı yöneticiler otoparkta mahsur kalmış durumda.
 
Maçın bitiminden yaklaşık bir saat sonra Trabzonsporlu yöneticiler Saracoğlu'nun otoparkından polis kordonu eşliğinde çıkarıldılar.
 
SAHADAKİ OLAYLAR...
 
 
BAŞKAN HACIOSMANOĞLU'NA TEPKİLER
 
 
HACIOSMANOĞLU TELEGOL'DE KONUŞTU
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe - Trabzon mücadelesi sonrasında yaşanan olaylara değindi. TV8'de yayınlanan Telegol programına bağlanan bordo-mavililerin başkanı, maç sonrası taraftarlarla girdiği münakaşaya değindi.
 
İşte Hacıosmanoğlu'nun sözleri:
 
"Arabaya bindik ve basın mesubu arkadaşlarla konuşurken "hakemi nasıl satın aldın" dediler. Arabaya bindik ve arabayı garajı çektik, kepenk de kapandı. İçeride yine bir kargaşa çıktı. Emniyet müdürü arkadaş benim yeğenime yumruk attı ve provoke etti."
 
"BANA BİLGİ VERİLMEDİ"
"Suat Ekici diye emniyet müdürü arkadaş maçtan sorumlu olduğunu söyledi ve olay çıkması durmunda beni araması gerektiğini söyledi. Polisin böyle olaylarla karşılaşmasını istemem, bana hiçbir bilgi verilmedi şuradan çık diye. Benim Fenerbahçe taraftarıyla problemim olamaz ki, herkesle oturuyorum çay içiyorum, fotoğraf çektiriyorum. Ben olay çıkmasını istemem ki."
 
"SÜLALEMİ ÇAĞIRIP ÇIKARIM"
"Biz terörist değiliz, burası benim vatanım istediğim gibi çıkarım. Bana 'çıkabilseydin niye çıkamadın' dedi müdür yardımcısı. Dedim 'sen çek' polisini. Ben çağırırım 7 sülalemi çıkarım buradan. Fenerbahçeli akrabalarımı çağırırım. Bizim protokolde hiçbir problemimiz olmadı. Kimse bir şey demedi bir şey. Ben bilseydim olay çıkacağını sabaha kadar statta beklerdim. Bana çıkmamam gerektiği konusunda hiç kimse bir şey demedi. Bana kimse 'dur' demedi. Ben orada 1 kişinin burnunun kanamasını istemem. Bu olayları provoke eden emniyet müdür yardımcısı. Arkadaşlarımızla münakaşa etti."
 
"3-5 ÇAPULCUNUN YAPTIĞINI..."
"Biz Allah'a inancı olan insanlarız. 3-5 çapulcunun yaptığını biz Fenerbahçe camiasına mal edemeyiz. Fenerbahçe'yi ve Tük futbolunu kirleten insanlara karşı durduk durmaya da devam edeceğiz. Allah'a dua ediyorum Türk futbolu da Fenerbahçe'de bunlardan kurtulsun. Bu olayı organize edenler bunun bedelini öderler."
 
"Bu pisliğe katlananlar içinde boğulurlar. Bu işin FIFA kanadı da var. Adalet tecelli edecek. Biz hukuki mücadelemizi veriyoruz. Bu namus davasıdır. İnsanın canının koyduğu ve defa ettiği noktadır namus davası."
 
"HOCAMIZDAN MEMNUNUM"
"Hocamızdan Allah razı olsun. Herkesin eksiği olduğu gibi hocamızın da eksiği var ama niyet önemli. Kadroda da eksikler var. İyi oyuncular aldık, ama yine yeterli değil. Bizim aldığımız gemi batmış bir gemi. Ünal Karaman'ı ben görevden aldım."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler