Malatyadan şen dönmek istiyoruz

Malatya'dan şen dönmek istiyoruz

Çankırı Belediyespor, kendi evinde aldığı son yenilgiyi

Malatya deplasmanında alacağı güzel bir sonuçla unutturma gayretinde.

Saat 13.30'da Malatya İnönü stadında oynanacak karşılaşma uygun hava şartlarında ve futbol oynamaya müsait bir zeminde gerçekleşecek.

Hakemler: Polat Mersin, İbrahim Akmazlar, İbrahim Bekler

Yeni Malatyaspor:

Çankırı Belediyespor: Selahattin, Samet, Tolga, Taylan, Celal, Emre, Lokman, Ali Yakup, Rıdvan, Önder, Gürkan

Yedek kulübesi: Serkan, Erkan, Recep, Kemal, Aykut, Fatih, Ali Çevik

Kart cezalısı ve sakatların fazla olduğu bir haftayı yaşayan mavi-beyazlılar, geçtiğimiz haftayı Adıyaman deplasmanını 2-0'la geçen Yeni Malatyaspor karşısında güzel bir futbol oynayarak Çankırı'ya puan ya da puanlarla dönmesi en büyük dileğimiz.

Bu arada, Kulüp Başkanı Sevda Karaali Şireci ile yönetim kurulu üyesi Erdoğan Karaali'inin Malatya deplasmanına giderek maçı izleyecekleri öğrenildi.

KATİPOĞLU: GALİBİYETE
YAKIN TARAF BİZİZ
Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu, Sözcü18'e yaptığı özel açıklamada "Var olan gücümüze gerçekleştirdiğimiz teknik kadro değişimi ile bayram öncesi Adıyaman deplasmanında elde ettiğimiz 2-0'lık galibiyetle ulaşma yolunda olduğumuzu görüyorum. Çıkışımızın bu hafta da süreceğini söyleyebilirim. O yüzden Çankırı Belediyespor maçını kazanan taraf biz olacağız" dedi.

Öte yandan Yeni Malatyaspor takımında oynadığı futbol ve özellikle Ziraat Türkiye Kupası maçlarında attığı gollerle taraftarının sevgisini kazanan Çankırı'nın evladı Muzaffer Akdoğan'ın, bugünkü maçta takımının ilk 11'inde yer alacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler