Mali Müşavirler Altıparmak dedi

Mali Müşavirler 'Altıparmak' dedi

Çankırı SMMMO 21. Olağan Genel kurulu pazar günü gerçekleştirildi.

Çankırı SMMMO 21. Olağan Genel Kurulu pazar günü gerçekleştirildi. Uğur Altıparmak güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Belediye İş Merkezi’nde bulunan oda binasında gerçekleştirilen genel kurulun divan başkanlığına Şaban İçöz seçildi. Genel kurulun açılış konuşmasını yapan Uğur Altıparmak, “Bu toplantımız buruk bir toplantı; göreve geldiğimiz günden bu yana 2 meslektaşımızı kaybettik. Sevgili Cengiz Ceylan 2011 yılında, mesleğimizin duayenlerinden ve eski oda başkanlarımızdan Ömer Akyol ise 2013 Nisan ayı içerisinde Hakkın rahmetine ulaştı. Allah hem bu arkadaşlarımıza hem de daha önceki yıllarda vefat eden meslektaşlarımıza rahmet etsin” dedi.
 
"SÜREKLİ GÜNCEL OLMAK ZORUNDAYIZ"
“Çok yorucu ve yıpratıcı bir mesleğin mensuplarıyız” diyen Altıparmak, “Eğitimliyiz ancak öğrenimimize meslek yaşantımız boyunca devam ediyoruz. Hep güncel olmak zorundayız. Devletimizin Sosyal Güvenlik, vergi, Türk Ticaret Kanunu yönüyle yüklediği yükümlülükleri ilişkili kişilere bire bir aktarmak taraflarca özümlenmesini sağlamak ve yükümlülüklerin yerine getirilmesi noktasında kilit durumdayız” dedi.
 
"YAKINKENT ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ ÖNEMLİ"
Meslekleri ile ilgili mevzuatlar hakkında da bilgi veren Altıparmak, Çankırı ile ilgili konulara da değinirek, "Çankırı SMMMO olarak Çankırı'mız için her şeyin en güzelini istiyoruz. Yakınkent Organize Sanayi Bölgesinin Çankırı'mızın geleceği için önemli olduğunu ifade ediyoruz. Bölge çalışanının Çankırı’da iskanının önemli olduğunu ve Tüney Çankırı arasına bir uydu kent planlanmasını, her platformda dile getiriyoruz. AVM’lerin yürüme mesafesinde konuşlanmasının esnafımızı olumsuz etkileyeceğini ifade ediyoruz. Oluşturulacak ya da oluşturulması düşünülen şehir merkezinde ikinci bir AVM’ye karşıyız” dedi.
 
Genel kurulda söz alan Ankara SMMO’ndan Necati Balcı, Ankara odası olarak özellikle şahsında eğitim konularnıda yardımcı olmaya hazır olduğunu aktararak, “Gelecek dönem için açıklanan bütçe gerçekten çok az. Benim bütçem kadar bile değil. Oda başkanları bu bütçelere rağmen özverili çalışmaları ile hizmetlerini sürdürüyor” dedi.
 
cankiri-muhasebecilerodasigenelkurulu-sozcu-resim-051.jpg
 
Gündem maddelerinin okunarak oylandığı seçimlere Uğur Altıparmak tek liste ile girdi. Yapılan seçimler sonrasında;
 
Oda Yönetimi'ne: İ. Uğur Altıparmak, Tahir Çubuk, M. Fuat Arık, Şaban Yılmaz, Bayrak Akaya, 
 
Oda Disiplin Kurulu'na: Murat Amasya, İsmail Bekar, Sunay Cengiz, Arif Görgülü, Orhan Çobanoğlu,
 
Oda Denetleme Kurulu'na: Recep Çetinkaya, Mehmet Göktaş, Mehmet Özdemir,
 
Birlik Genel Kurulu Temsilciliğine: İ. Uğur Altıparmak, Hüseyin Yakar, Şaban Yılmaz, O. Nuri Kalaycı seçildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler