Malta Dil Okulları 2022 yılı eğitim ve konaklama fiyatları

Malta Dil Okulları 2022 yılı eğitim ve konaklama fiyatları

Malta’nın yurtdışında İngilizce öğrenmek isteyen kişiler tarafından en çok tercih edilmesinin nedeni anadili İngilizce olan diğer ülkelere nazaran Malta hem eğitim ücretleri hem de konaklama ve yaşam giderleri açısından daha ekonomik bir ülke olmasıdır.

MALTA dil okulu fiyatları oldukça ekonomiktir. Malta’nın yurtdışında İngilizce öğrenmek isteyen kişiler tarafından en çok tercih edilmesinin nedeni anadili İngilizce olan diğer ülkelere nazaran Malta hem eğitim ücretleri hem de konaklama ve yaşam giderleri açısından daha ekonomik bir ülke olmasıdır. Malta maliyetler açısından ekonomik bir ülke olma avantajına ek olarak Türkiye’ye sadece 2,5 saat uçuş mesafesindedir.

Malta 150 yılı aşkın süre boyunca İngiliz Sömürgesi olarak kaldığı için Malta’nın ikinci ana dilinin İngilizcedir. Bu da Malta’daki İngilizce okullarının gelişmesini sağlamıştır Malta’da İngilizce eğitim alabileceğiniz birçok dil okulu bulunur. Okullar St Julians, Sliema ve Valetta’da toplanmıştır. Malta’daki İngilizce okulları başlangıç seviyesinden ileri seviyeye kadar birçok İngilizce programı sunar. Okullar genel İngilizce, IELTS hazırlık, İş İngilizcesi 8-17 yaş yaz okulları ve birebir İngilizce programına devam edebilirler.

Her pazartesi başlayan eğitimlere her seviyeden öğrenciyi kabul ederler. Malta’da okulun ilk günü öğrenciler seviye tespit sınavına girerler ve öğrenciler seviyelerine uygun sınıfa yerleştirilirler. Daha sonra yaklaşık 4 haftada bir yapılan seviye tespit sınavlarıyla öğrencilerin seviye ilerlemeleri periyodik olarak kontrol edilir. Öğrenciler eğitim aldıkları süre sonunda mevcut İngilizce seviyelerini gösteren sertifika alırlar.

EN UCUZ DİL EĞİTİMİ HANGİ ÜLKEDE?

En ucuz dil okulu sorusunun cevabı Malta olacaktır. Hayat koşullarının daha uygun olması ile birlikte öğrencilere sundukları eğitim fiyatlandırması açısından çoğu kişinin ilgisini çekmektedir. Bir diğer avantajlı fiyatlara sahip olan noktalar Dubai ve İrlanda'dır.

MALTA DİL OKULU KAÇ TL?

Eğitim süresine göre değişen Malta dil eğitimi paket ücretleri 12 hafta için ortalama 3000€, 6 ay için ise 5000€'dan başlar. Detaylı bir fiyat çalışması için Malta dil okulları sayfasına bakabilirsiniz.

MALTA DİL OKULUNA KİMLER BAŞVURABİLİR?

Herhangi bir yaş sınırlaması yoktur. Tüm yaş grupları 18 yaşını geçtiği sürece Malta vizesine başvurabilir, vize alabilir ve bir Malta dil okuluna kayıt yaptırabilir. 30 yaş üzeri adaylar için bazı okullarda +30 sınıflar da bulunmaktadır. 18 yaş altı öğrenciler için Malta'da kısa süreli yaz okulları da bulunur.

MALTA VİZESİ ALMAK KOLAY MI?

Malta vizesi alınması en kolay schengen vizesidir. Düzgün bir evrak hazırlığı ve dökümanların düzenli olarak tesliminden sonra çıkmadığı görülmemiştir. Bu nedenle ABD, İngiltere, Kanada gibi zor öğrenci vizesi veren ülkelere göre daha fazla tercih edilmektedir.

MALTA DİL OKULU ÇALIŞMA İZNİ VERİYOR MU?

Malta dil eğitiminde yasal çalışma izni veren ülkelerden bir diğeridir. Malta 90 gün üzeri yabancı dil eğitimine kayıtlı öğrencilere yasal çalışma hakkı tanımaktadır. Ülke çalışma iznini 90 günlük eğitimini tamamladıktan sonra ve öğrenci eğitimine asgari yüzde 75 devam etmesi durumunda vermektedir.

MALTA DİL OKULU İLE İLGİLENİYORUM, NE YAPMALIYIM?

Malta İngilizce kursu serüveninizi başlatmaya hazırsanız ya da Malta dil okulu paket fiyatları hakkında bilgi istiyorsanız, hemen isteyebilirsiniz. Malta dil okulu fiyatları her bütçeye uygundur.

Malta'nın sosyal hayatı ve tarihi geçmişi hakkında detaylı bilgi için yurt dışı eğitim firması olan Lemon Academy ile iletişime geçebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler