Malzeme yardım töreninde skandal!

Malzeme yardım töreninde skandal!

Amatör spor kulüplerine malzeme yardımının yapıldığı törende SKANDAL yaşandı!

Atatürk Stadyumunda gerçekleştirilen törene Vali Vahdettin Özcan, POMEM Müdürü Hakkı Sevim, Gençlik Spor İl Müdürü Seyfettin Turhan, Çankırı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Necdet Tuğran, Kızılırmak Belediye Başkanı Bayar Soysal, Yapraklı Belediye Başkanı Hasan Basri Avşar ile sporcular katıldı.
 
BAŞKAN TUĞRAN ORADA
AMA AÇILIŞ KONUŞMASINI
ASKF'NIN KORSAN BAŞKANI
CELAL KAMAN YAPTI!
ASKF Başkanı Necdet Tuğran tören alanında olmasına karşın açılış konuşmasını Sözcü18 sayfalarında 'ASKF'ya korsan başkan' başlığı altında yer alan haberde belirtilen isim Celal Kaman'ın yapması şaşkınlık yarattı.
 
Celal Kaman konuşmasında, “Spor kulüplerimiz zor şartlar altında gençlerimize hizmet vermektedir. Maddi sıkıntı içerisinde olan kulüplerimiz sporcu bulmakta zorlanmakta, yapılan malzeme yardımları ihtiyaca cevap vermektedir. 2013-2014 futbol sezonunun tüm takımlarımız için hayırlı uğurlu olmasını diler, sporu çirkinleştiren hareketlerden uzak, sadece dostluğun ön planda olduğu bir sezon geçirmelerini temenni ederiz” dedi.
 
000000000000-cankiri-askf-celalkaman-sozcu-resim-11.jpg
 
ASKF Başkanı Necdet Tuğran'ın açılış konuşmasını yapmaktan imtina etmesinin nedeni ise henüz cevap bulmuş değil.
 
Öte yandan törende bulunan bazı isimler "ASKF Başkanlık koltuğuna seçimle oturmuş bir ismin böylesi bir törende 'açılış konuşması'nı yapmamış olmasını hayli tuhaf karşıladık. Seçim sonrası yapılan ilk törende başkanın konuşmaması bizlere çok ilginç geldi. Umarız geçerli bir nedeni vardır" demekle yetindiler.
 
BAŞKAN TUĞRAN'IN KONUŞMAMA NEDENİ ORTAYA ÇIKTI!
Konuyla ilgili olarak kendisine ulaştığımız ASKF Başkanı Necdet Tuğran "Diş tedavisi görüyorum. Perşembe günü protezlerim takılacak. Törende o yüzden konuşmayı yönetim kurulu üyemiz Celal Kaman bey yaptılar" dedi. Tuğran'ın böyle bir açıklama yapmasına karşın haber merkezimiz ile özel gsm telefonundan yaklaşık 30 dakika süresince konuşması karşısında mazeretini pek de geçerli bulmadığımızın bilinmesini isteriz.
 
VALİ ÖZCAN: SPOR HERKES İÇİNDİR
Vali Vahdettin Özcan ise, “Biz spora olan desteğimizi çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceği için yapıyoruz. Yarınlarımızın aydınlık olması ve daha zeki, çevik ve ahlaklı bir gençlik yetişmesi için elimizdeki tüm imkânları kullanarak gayret sarf ediyoruz. Gerek Valilik projeleriyle, gerekse İl Özel İdaresi bütçesinden sizlere çeşitli destekler sunuyoruz. İşte bugün, İl Özel İdaremizin sağlamış olduğu destekle ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü koordinatörlüğünde, sizlere çeşitli spor malzemeleri dağıtmak için bir araya gelmiş bulunuyoruz.
 
Spor herkes içindir. Kişinin yaşı, cinsiyeti, sosyal statüsü ne olursa olsun eğlenmek, sağlıklı yaşamak ve insanlarla kaynaşmak için iyi bir yoldur. Spor yapanların daha sağlıklı bir yaşam sürebildikleri düşünüldüğünde toplumda daha fazla insanın spor yapmasının gerekliliği ortadadır. Spor gerek yarışma olsun gerek serbest zaman değerlendirme olsun gerekse izleyici olarak dünya kültürünün önemli bir parçasıdır.
 
Valilik olarak bundan sonra da sizlerle olan birlikteliğimiz, sizlere olan desteklerimiz devam edecektir. Tüm spor kulüplerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.
 
Konuşmaların ardından Vali Özcan tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyfettin Turan ile Eski Amatör Spor Kulüpleri Federayonu Başkanı Ahmet Çardak’a teşekkür plaketi verildi ve 13 spor kulübüne malzemeleri teslim edildi.
 
000000000000-cankiri-yaprakli-hasanbasriavsar-sozcu-resim-11.jpg
 
VALİ ÖZCAN, SOYSAL VE AVŞAR'A "HAYIRLI OLSUN" DEDİ
Törende yaşanan bir başka ilginçlik ise, Çankırı Valisi Özcan'ın Kızılırmak ve Yapraklı Belediye Başkanlarına hal hatır sorduktan sonra "Benim istihbaratım sağlamdır. Ben dün Ankara'daydım. Sizin işiniz tamam" şeklinde cümle kurması başkanların gülümsemesine neden oldu. Bayar Soysal diyolog ile ilgili olarak Sözcü18'e yaptığı açıklamada "Sayın Valimiz bizlere moral vermek için böylesi bir cümle kurdu. Farklı şekilde yorumlanması beni üzer" derken Hasan Basri Avşar "Siyasette 24 saat uzun bir süredir. Sayın Valimizin bizleri morallendirmek adına bu cümleleri sarfettiğini düşünüyorum" demekle yetindi.
 
Vali Özcan bu sözleri hangi niyetle söyledi bilinmez ancak, bizler buradan daha önce kendisinin yaptığı bir açıklamanın vurucu cümlesini nakletmekle yetineceğiz:
 
"Bürokratlar siyasete bulaşmasın" (!)
 
AÇILIŞ MAÇINI KARATEKİN ÜNİVERSİTESİ KAZANDI
Daha sonra, Karatekin Üniversitesi Spor ile Kızılırmak Belediye Spor arasındaki futbol karşılaşması oynandı.
 
Amatör sezonunun ilk maçında Karatekin Üniversitesi Spor, rakibi Kızılırmak Belediyespor'u 4-2 yendi. Karşılaşmanın ilk yarısı 2-2 sonuçlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler