Manchester United ile Real Madrid maçı hangi kanalda

Manchester United ile Real Madrid maçı hangi kanalda

Manchester United ile Real Madrid bu gece kozlarını paylaşacaklar.

Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş mücadelelerinde Manchester United ile Real Madrid bu gece kozlarını paylaşacaklar.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş mücadelelerinde Manchester United ile Real Madrid bu gece kozlarını paylaşacaklar. İlk etapta Bernabeu'da 1-1 sonuçlanan mücadelenin Old Trafford'da oynanacak olan bu rövanşı çeyrek finaldeki takımlardan birini belirleyecek. Gözler ise eski takımına karşı Old Trafford'da sahne alacak olan Cristiano Ronaldo'da olacak. Bu kritik karşılaşmada hakemimiz Cüneyt Çakır düdük çalacak.
 
RONALDO ESKİ TAKIMINA KARŞI
Real Madrid'in ünlü yıldızı Cristano Ronaldo, bugün eski takımı Manchester United'a karşı Old Trafford'da sahaya çıktığında gözler üzerinde olacak. Duygusal olarak da Ronaldo'yu zorlayacak bir maç olması bekleniyor.
 
28 yaşındaki golcü, United formasıyla 117 gol attıktan sonra, 2009'da 80 milyon sterlin gibi rekor bir fiyata İspanyol devine transfer olmuştu.
 
Ronaldo Real Madrid formasıyla çıktığı 184 maçta, 185 gole imza attı. Bunların 30'unu da, çıktığı 35 Şampiyonlar Ligi maçında kaydetti.
 
CASILLAS KADRODA
Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, 1 ayı aşkın bir süredir sakat olan Iker Casillas'ı İngiltere'deki zorlu mücadele için ilk 18'e aldı. Casillas 23 Ocak'tan beri forma giyemiyor. Buna karşılık kalede Diego Lopez'in başlaması bekleniyor. Marcelo da sakatlıktan dönen diğer bir futbolcu olmasına karşılık tam hazır olmaması nedeniiyle yerini Fabio Coentrao'ya bırakacak. Portekizli teknik adamın ileride Di Maria, Mesut Özil, Ronaldo ve Benzema dörtlüsünü kullanarak gol yollarında şans arayacak.
 
MUHTEMEL 11'LER
Real Madrid: Lopez, Essien, Varane, Ramos, Coentrao, Khedira, Alonso, Di Maria, Mesut Özil, Ronaldo, Benzema.
 
Manchester United: De Gea, Rafael, Evans, Ferdinand, Evra, Carrick, Cleverley, Welbeck, Rooney, Kagawa, Van Persie
 
YAYIN: NTV
HAKEM: Cüneyt Çakır
STAT: Old Trafford
SAAT: 21:45

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler