Mancini canlı yayında 3 isme kapıyı gösterdi

Mancini canlı yayında 3 isme kapıyı gösterdi

Roberto Mancini, maç sonunda yayıncı kuruluşa şok bir açıklamada bulundu ve Dany, Riera ve Amrabat'ın gitmesi gerektiğini söyledi.

Mancini; Galatasaray'ın Gaziantepspor ile 0-0 berabere kaldığı karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşa şok açıklamalarda bulundu. İtalyan teknik adam isimlerini açık açık vererek Dany, Amrabat ve Riera'nın takımdan ayrılması gerektiğini söyledi.

İşte Mancini'nin o açıklamaları;

"Maçtan önce çok zor bir maç olacağını biliyorduk. Sıkıntımız son vuruşlarda. Gol atamayınca kazanamıyorsunuz. Rakibimizin de birkaç pozisyonu vardı.

Önümüzdeki iki gün transfer ile ilgili sıkıntıyı çözmemiz gerekiyor. Bu sıkıntıyı çözmemiz için Dany, Riera ve Nordin isimleri üzerinde yoğunlaşabiliriz. Dünya Kupası öncesinde bu isimlerin de oynaması gerekiyor.

Bir stopere ihtiyacımız olduğu ve almak istediğimiz doğru. İki oyuncumuz da sakatlık yaşadı. Önümüzde 5 gün var ve farklı çözümler üzerinde yoğunlaşacağız.

Bence en büyük sıkıntımız deplasmanda gol bulamamamız. Rakibimizle olan puan farkımız açıldı. Ama önümüzde 16 maçımız var. Önemli olan deplasmanda gol bulabilmemiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler